Avrasya Tarım Fuarı 2014 (Tüyap - İstanbul) - Fuar Buluşması

Merhaba arkadaşlar,

http://www.agroeurasia.com/

22-25 Ocak 2014

Ben cumartesi günü gitmeyi planlıyorum , gelecek arkadaşlar varsa , saat 10:30 gibi durum uygun olursa bir tanışma düzenleyebiliriz.
Fuar öncesi veya fuar sonrası olabilir , kalabalık olursak birlikte gezmek zor olur , ama en azından tanışmış kaynaşmış oluruz.

Gelecek arkadaşların yazmasını rica ederim.

Teşekkürler.

Cumartesi Gelecek Üyelerimizin Listesi....:
Ufukk
Alper4u
AlipaşalıErkan
Bartu
Göktürk
B.Özyurt
Gürkan (Gelmeye çalışacak)

Ynt: Avrasya Tarım Fuarı 2014 (Tüyap - İstanbul)

Bu arada fuar buluşmasının onur konuğu olarak Nail abi ' yi davet ediyoruz , buradan sesleniyoruz kendisine , Trakyada kendisinin fan kitlesi var , esirgemesin bizi varlığından :)

Ufuk abi cumartesi 10:30 civarı trafiğin durumuna göre fuarda görüşürüz.Daha öncede gidebilirdim ama sizler için cumartesi geleceğim.Köfteden bahsetmemişsin abi yemek yoksa bende yokum dermişim :D
ademin link=topic=71920.msg831505#msg831505 date=1390257754' Alıntı:
Gelmek isterdim bende. Davetiye falan lazım olurmu acaba girişte :)
Buradan online doldurup davetiye oluşturabilirsiniz.Davetiyesiz gelirseniz girişte para alabilirler.
http://forms.tuyap.com.tr/invite/index.php?Fid=1075

bartu link=topic=71920.msg831571#msg831571 date=1390297279' Alıntı:
bir aksilik olmazsa bende gelmeyi planlıyorum...
İnşallah Mustafa , bekliyoruz :)

alper4u link=topic=71920.msg831566#msg831566 date=1390295390' Alıntı:
Ufuk abi cumartesi 10:30 civarı trafiğin durumuna göre fuarda görüşürüz.Daha öncede gidebilirdim ama sizler için cumartesi geleceğim.Köfteden bahsetmemişsin abi yemek yoksa bende yokum dermişim :DBuradan online doldurup davetiye oluşturabilirsiniz.Davetiyesiz gelirseniz girişte para alabilirler.
http://forms.tuyap.com.tr/invite/index.php?Fid=1075

Eyvallah Alper ' im maksat gönüller bir olsun , yeni arkadaşlar ile tanışmak görüşmek maksadımız.

Ya ben de gelmek istiyorum da.Babamlar cuma günü dernekle gidecekmişler. O gün giderim ben de. Duruma göre ya istanbuldaki evde bi gece kalırım.Ya da Alper abi beni de alırsa cumartesi sabahtan tekirdağ ' dan gideriz. Alper abi beni duyar mı acabaaa :D

Ben de geliyorum.Avrupa yakasında oturduğuma göre zaten Trakya ' lı Trakkulüpçü ' lerden sayılırım :)

Ynt: Avrasya Tarım Fuarı 2014 (Tüyap - İstanbul) - Fuar Buluşması

ademin link=topic=71920.msg831505#msg831505 date=1390257754' Alıntı:
Gelmek isterdim bende. Davetiye falan lazım olurmu acaba girişte :)
Braderim yazalım mı ismini listeye?

<<B.Özyurt>> link=topic=71920.msg831785#msg831785 date=1390326295' Alıntı:
Ya ben de gelmek istiyorum da.Babamlar cuma günü dernekle gidecekmişler. O gün giderim ben de. Duruma göre ya istanbuldaki evde bi gece kalırım.Ya da Alper abi beni de alırsa cumartesi sabahtan tekirdağ ' dan gideriz. Alper abi beni duyar mı acabaaa :D
İrtibatta olun braderim , ona göre pozisyon alırsın sende.

<<B.Özyurt>> link=topic=71920.msg831785#msg831785 date=1390326295' Alıntı:
Şimdi gördüm bende yancı arıyordum kendime tamam Berk haberleşiriz birlikte gideriz yalnız benim araba sunroofsuz nasıl yapacağız senin boyu :D

ben bugün gidip bir öz izlenim raporu çıkarayım cumartesi trakkulup ile yine buluşuruz fuarda.

cumartesi ve pazar aöf sınavım olduğu için ben orada olamayacağım ancak yarın gitmeyi planlıyorum