AVRASYA TARIM FUARI FOTOĞRAFLARI - İSTANBUL 2011...!!!

Ynt: AVRASYA TARIM FUARI FOTOĞRAFLARI - İSTANBUL 2011...!!!

kardeş teşekkürler yine fotoğraf makinasını konuşturmussun alk-*s alk-*s alk-*s

Tucano340&Arion520 link=topic=49831.msg494517#msg494517 date=1324341225' Alıntı:
paylaşımın için teşekkürler erkan irtemin havalı mibzerleri kurttan üstün ve kalıplı gözüküyor :) irtemin mibzerindeki çeki oku sistemi nedir ne amaçla yapılmış çekili ekim yaparken yamalı yerlerde kaymazmı acaba ?
İrtemin o makinesi Anıza Direk Ekim Makinesi ister çekili istersen hidrolikli kullanıyorsun bu makine diğer pönomatik makinelerden farklı ve ağır bir makine
anıza toprak işlemeden direk ekim yapmaktadır, çekili olarak 75 hp askılı tip olarak kullanıldığında 110 hp lik traktöre ihtiyaç duymaktadır.

url=http://bit.ly/c25MCx]
17ctq.jpg
[/url]

Agacım eline sağlık bea. Valla bu sene bakalım Konya nasıl olacak? Fuar bu sene çok sönükmüş. Stantlar için çok para istemişler galiba. Ferruh ustada sağolsun geçen sene Cihan bilederle bana açmıştı bu sene size :D

Yorumlar için tekrar sağolun arkadaşlar....;)

bartu link=topic=49831.msg494386#msg494386 date=1324331516' Alıntı:
tipik Türk milleti manzaraları desene, neyse o makineyi yarın Tekirdağ a getireceklermiş bir inceleyeceğim Erkan,
bilgilerin için sağol...

Aynen öyle abi. Senden o zaman makina hakkında bilgileri bekliyoruz abi...;)

Tucano340&Arion520 link=topic=49831.msg494517#msg494517 date=1324341225' Alıntı:
paylaşımın için teşekkürler erkan irtemin havalı mibzerleri kurttan üstün ve kalıplı gözüküyor :) irtemin mibzerindeki çeki oku sistemi nedir ne amaçla yapılmış çekili ekim yaparken yamalı yerlerde kaymazmı acaba ?

Ben mesajlada açıkladım. Ama Mustafa abi bu makinaları araştırdığı için daha iyi bilgi vermiş...;)

doganbey1 link=topic=49831.msg494705#msg494705 date=1324393234' Alıntı:
Agacım eline sağlık bea. Valla bu sene bakalım Konya nasıl olacak? Fuar bu sene çok sönükmüş. Stantlar için çok para istemişler galiba. Ferruh ustada sağolsun geçen sene Cihan bilederle bana açmıştı bu sene size :D

Konya ' nın bundan daha iyi olacağı kesindir. İstanbul fuarı dikiş tutturamayan bir fuar. Geçen sene gitmeye değer bir tarafı vardı. Ondan önceki sene gene böyle tıraştı. Daha önceki sene yanlış hatırlamıyorsam Case filan pazara yeni girmişti. O zaman Case ve Nh kendilerine özel birer salon tutmuşlardı. Diğer firmalarda baya yoğun katılmıştılar. O sene çok güzeldi. Yani pek istikrarlı bir fuar değil. Her sene aynı tadı yakalayamıyor. Aslında tam işlerin olmadığı zamanda yapılıyor. En yoğun katılımın olduğu fuar olması lâzım. Bu fuar konusunda gidilcek fuarlar bana göre Konya, Bursa, Adana, Çorlu, Lüleburgaz fuarları ve DLG ile ÖÇP ' nin ortak düzenlediği tarla günleri fuarları gitmeye değer fuarlar. Ferruh abiylede konuşmamızda kendisi firmaların katılmamasına neden olan stand paralarından şikayetçiydi. Firmalar protesto ediyorlar sanırsam dedi. Ülkemizde gereğinden fazla gereksiz fuarlar düzenleniyor. Ferruh abi ve bende açıkçası bu konuda hem fikiriz...

Ahmet745 link=topic=49831.msg494222#msg494222 date=1324326876' Alıntı:
eyvallah sağolasın fuara gitmiş kadar oldum emeğinize sağlık....

aaynen doğru valla resmen fuara gittim ya emeiğine sağlık kardeşimizin