Mf 5445 garanti bitmeden şanzıman ,motor yağ filitreler vs 2000 tl tutmuştu.
Yine motor yağ değişimi yaklaştı ama garantide bitti bakalım nolcak.
Seninki türk traktör yağı olmadığı için ucuz gelmiş iskender abi.Case jx75c
1400 saat bakım maliyeti
750 lira shell marka şanzıman yağ
Sanziman yağ filtresi
Mazotfiltresi
Motor yağ filtresi
Castrol motor yağ 10L.
Toplam 1400 lira.
bakim kitinde butun filtreler var dmi ? bide 15 40 yag dahil mi bu fiyataAbi puma bakım kiti 1900 tl
1030 yağ dahil değil 1030 kg si 30 tl olması lazım
Walla insallah dedigin gibidir cunku gecen yil 1200 liraya hava ve hidrolik filtresi yokken degisim yapildi hidrolik filtresi kucuk olani sonradan kendim alip taktim 450 lira buyuk olana da 700 dedi yazin buradaki acenta. benim esas korkum arka yag degisimi ile 5 bini bulmasi ( verdigin fiyat ici tsk ederm en azindan pazarlik yaparken elimizde referans olucakAynen abi öyle olması lazım hiç puma değiştirmedim
Farmallar öyle 1040 ve filitreleri var içinde
Zam kapıda haberin olsun abi pazarlığada girmez kimse sanayi çok bozuk şu dönem.Walla insallah dedigin gibidir cunku gecen yil 1200 liraya hava ve hidrolik filtresi yokken degisim yapildi hidrolik filtresi kucuk olani sonradan kendim alip taktim 450 lira buyuk olana da 700 dedi yazin buradaki acenta. benim esas korkum arka yag degisimi ile 5 bini bulmasi ( verdigin fiyat ici tsk ederm en azindan pazarlik yaparken elimizde referans olucak
he walla de de onu de Rabbim herkese yardim etsin alana da satana da isciligini yapana da (Zam kapıda haberin olsun abi pazarlığada girmez kimse sanayi çok bozuk şu dönem.