Mücadelesi zor değil.Bitkinin fotosentez alanını azalttığı için illaki verim kaybı oluşur.Yoğun popülasyonda yaprak bile birakmayabilir.ARKADAŞLAR BU YIL ÇUKUROVADA AYÇİÇEKLERİNDE YEŞİL KURT HADDİNDEN ÇOK ÇOK FAZLA..YAPRAKLARI DELİK DEŞİK EDİYOR..HERKES İLAÇ KULLANIYOR..BUNUN ZARARI NE KADAR OLUR.TECRÜBELİ ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLERİM..İLAÇ KULLANMAZSAK İLERDE DAHA BÜYÜK ZARARLARA YOL AÇAR MI
HANGİ İLACI KULLANDINIZBiz geçen sıktık aşırı kurt var bazı larında 3 tane kurt bile var
Adını unuttum abi toz şeklindeydi 1 kg lik şekilde 150 liraydi fiyatıHANGİ İLACI KULLANDINIZ
Yapraklarda zararın formu var mı
Ilacin markasi ve dekara maliyeti ne ?ilaç sıkılmazsa dahada yer, iri kurtlar var hatta içinde denk geldiniz mi bilmiyorum dikkat etmek lazım
Bu hastalikli olanlar var..onlari görünce hemen çek. Durdurma digerlerinin hakkini yiyor topraktan. .Bendede bu şekilde foto gecen haftaya ait ister mi acaba yarin bir kontrol edilecek bakim Ekli dosyayı görüntüle 38077
Onlari insaallah yarin halledecegimBu hastalikli olanlar var..onlari görünce hemen çek. Durdurma digerlerinin hakkini yiyor topraktan. .
Dogrudur tek tuk varKartal sanki senin Çiçek’te 1 tane köse gördüm
Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin saglik olsun diyelimTek tük olursa zararsız bizde fazla bozup yeniden ekiyoruz
Bu yil kose hastaliginin zararini gorduk 300 kilo verim alirdik bu parcadan 250 kiloyu bir kere sulamamiza ragmen zor gordukTek tük olursa zararsız bizde fazla bozup yeniden ekiyoruz
pıooner 130 çeşidi bu yıl çukurovaya gelirse ondan ekeriz.geçen yıl trakyada yalnız bu çeşit hastalık yapmamış..ama pıooner her zaman önce trakyada tohum deniyor 2 yıl sonra ancak çukurovaya getiriyor...Bu yil kose hastaliginin zararini gorduk 300 kilo verim alirdik bu parcadan 250 kiloyu bir kere sulamamiza ragmen zor gorduk