Az yakıt tüketen traktörler

Arkadaşlar merhaba herkese günaydın. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum. Bende bir nh td95 var birde mf 185. 185 i satıp hafif işlerde kullancağım ( Pancar yükleme yapabilecek, ilaçlama ve pancar ara çapasında kullanacağım) az yakıt tüketen bi traktör almayı düşünüyorum. Sıfır traktörlerden 50-60 bg aralığında hangi traktörleri önerirsiniz. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Ynt: Az yakıt tüketen traktörler

güzel konu olmuş kullananlar bilgilerini paylaşırşa banada faydası olacak bende sezon sonu gibi styer i satıp 50-70 bg lik az yakan ara işi ve gel git işine traktör arıyorum .

Massey ferguson 2615 yakit konusunda hic pisman olmazsiniz hele de nakliye ve ara islerde kendi segmentindeki traktorlere nazaran cok memnun kalirsiniz.

yeni çıkan turbo intercollü tt55 yada 55-56s işini görür.biraz daha büyük olsun dersn tt65 yada 65-56 derim..