Bağımsız Goble Seçimi - Hangi marka?

Selamün aleyküm

Bağımsız goble de hangi markayı önerirsiniz? İyi batan? Ayrıca bazılarında sacın üst tarafında yay varken, bazılarında yay göremedim (axano, özdöken vb Özdöken de BAĞIMSIZ DİSKLİ OFSET DİSKARO EVODIS diye geçiyor ) sadece plastik takoz kullanılmış.

Araziler taşlı olduğundan çekilir tip düşünmüyorum, asılır tip niyetim var. Plastik takozlu olanlar, taşlı yerde uzun vadede sorun çıkarır mı? Kullanışlı mı? Ne tavsiye edersiniz?
Alım yaptınız mı? Tercihiniz ne oldu? Memnun musunuz?

Alım yaptınız mı? Tercihiniz ne oldu? Memnun musunuz?
Yok be hocam, ancak geçinme derdindeyiz. Bizim durum "Çiftçinin karnını yarmışlar, kırk tane gelecek yıl çıkmış" aynen böyle...Bir sene iyi kazanırsın, sonraki sene kuraklık olur. sonraki sene çok iyi yağış olur verim iyi olur, o sene bu sene dersin, o sene de fiyat olmaz. Velhasıl kelam İnşaAllah seneye 🤣

Son düzenleme:
Biz de sizinle aynı durumdayız. Ne zamandır araştırıyorum ama malî dengeyi bulamadık. Bu sene gözümü karartıp girişmek istiyorum fakat her kafadan başka ses çıkıyor. Teknik ekipler, satıcılar da çok bilgili değil. Satalım da ne olursa olsun diye düşünüyorlar. Elimdeki traktör Fiat 8066 ve tek çeker. Bu tipler ağır gelecek heralde mecburen çekili hafif tiplerden bir goble edinip ileriki senelere umut beslemeye devam edeceğiz gibi duruyor. 😔