Bakan açıkladı! Elektrikli traktör için delikanlı aranıyor

Şanımıza yakışmax
San şöhret devri geçti abi artık koskoca johndeerenin müdürü bile elektrikli traktör için daha çok zaman var çok arge yapılması lazım diyor bizim bakanlar anlamaz bunu elektrikliyi geçtim seneler önce araba yapacaklardı sözde 3 tane prototip vardı bakan bey büyük bir zevkle ilk araçlarımız diyordu 3 gün sonra 1 tane tırcı çıktı ekrana arabaları ben 1 hafta önce isvecten getirdim dedi sonra araba fikirleri kayboldu ortalıktan bu traktöründe sonu öyle olacak bence laf ile kalacak

3tekerlekli akulubisikletin aküleri 1350 TL civarı 6akusu var traktörün akusun ve mahliyetini düşünüyorum uçak havalardaydi gören varmı 1961 de ilk arabamizi yaptık bıraksın boş laflari patenltli %100yerli malı onu dahi yapamazlar devrim arabasını 4.5ayda plan proje yapımı bitmiş 29ekimetrende yolda gelirken boyanmış istendimi yapıyorlar siyasiler bir türlü doymadiklarida gerçek traktörün mahliyeti yıllık vs uydurma 100yil sonra belki bor, toryum madeni dolu sıkıysa yapsınlar

İlkler eskiden beri ilk olma özelliğini taşıyor Bu metrobüs haberi 14 Ekim 2016 yılında çıkmış. Bu haber tarihinden bi 5 yıl evvel konuşulmaya başlandığını düşünürsek ve halen ortada olmadığı göz önünde olduğuna göre 8 yıldır halen istanbul gibi bir metrobüs şehrinde kullanılmaya başlanmadı.
Traktörün bu kadar müştyerisi de olmayacağı için bi 34453465346 yılı var bence.

Olması gerektiği gibi gayri safi milli hasılanın %1 ini gerçekten çiftçiye verseler. Sırtımızdaki vergi yükünü kaldırsalar yeter. Geçen bir toplantıda gazetecilerin önünde bakana 2 soru sordular, bu sorulara cevap vermeye kalkarsam bakanlığımızın faaliyetlerinden bahsetmeye zaman kalmaz deyip kapattı konuyu.

Hızlı tren edirne gar a çekileli 10 yılı geçti hepsi dururken çürüyorlar birine iyi rant yaptılar kaç marmary hızlı tren olduğunu bilmiyorum sayamadım çok var buda öyle oy için olacak sadece trakyada heryerde gaz çıkardılar hepsi kapandı uydurma çıktı yetersız rezerv çok para vurdular buradanda bilmediklerimiz kimbilir nekadardır

Prensibimiz her seçim öncesi doğalgaz ve petrol bulup sonra kaybetmektir .Seçim öncesi değil ki petrol doğalgaz bulalım .
Bildiğim kadarıyla tpao nun petrol arama yetkisi var , çıkarma yetkisi yok.bir gece saat 2 sularında 2003 gibi tam hatırlamıyorum kanun geçti.bu zamana kadar 43000 petrol kuyusu ruhsatı verildi %90 ı yabancfirma , .işin garip tarafı ruhsat alan firmalar o bölgenin su kaynaklarınıda kullanacak, artık verilmişmi satılmışmı , benim petrolüm var diyen muhteremlere duyrulur