Bakan açıkladı! Elektrikli traktör için delikanlı aranıyor
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli elektrikli traktörde Türkiye'nin başarı yakaladığını ve seri üretimi için delikanlı birilerini aradıklarını söyledi.
San şöhret devri geçti abi artık koskoca johndeerenin müdürü bile elektrikli traktör için daha çok zaman var çok arge yapılması lazım diyor bizim bakanlar anlamaz bunu elektrikliyi geçtim seneler önce araba yapacaklardı sözde 3 tane prototip vardı bakan bey büyük bir zevkle ilk araçlarımız diyordu 3 gün sonra 1 tane tırcı çıktı ekrana arabaları ben 1 hafta önce isvecten getirdim dedi sonra araba fikirleri kayboldu ortalıktan bu traktöründe sonu öyle olacak bence laf ile kalacakŞanımıza yakışmax
Teessüf ederim cengizhan kardeşim, akdenizde petrolü bir bulalım , sen bakgör aya elektrikli mekik fırlatacaz.
Biri bakan beye delikanlılık yapıp, motorların % 65 ÖTV, % 35 mazot yaktığını söylesin![]()
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli elektrikli traktörde Türkiye'nin başarı yakaladığını ve seri üretimi için delikanlı birilerini aradıklarını söyledi.www.hurriyet.com.tr
Heeeeh tamam mıçtık şimdi.![]()
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli elektrikli traktörde Türkiye'nin başarı yakaladığını ve seri üretimi için delikanlı birilerini aradıklarını söyledi.www.hurriyet.com.tr
Ah kardeşim sen akıllı bir uşaksın ama neden böyle yapıyorsun anlamadım,.Devlet üretsin adı da TürkTrak olsun neden birilerinin cebini dolduralım
Teessüf ederim cengizhan kardeşim, akdenizde petrolü bir bulalım , sen bakgör aya elektrikli mekik fırlatacaz.
Bildiğim kadarıyla tpao nun petrol arama yetkisi var , çıkarma yetkisi yok.bir gece saat 2 sularında 2003 gibi tam hatırlamıyorum kanun geçti.bu zamana kadar 43000 petrol kuyusu ruhsatı verildi %90 ı yabancfirma , .işin garip tarafı ruhsat alan firmalar o bölgenin su kaynaklarınıda kullanacak, artık verilmişmi satılmışmı , benim petrolüm var diyen muhteremlere duyrulurPrensibimiz her seçim öncesi doğalgaz ve petrol bulup sonra kaybetmektir .Seçim öncesi değil ki petrol doğalgaz bulalım .