Ynt: balıkesir manyas yem karma makinesi 2012
BOZKURT07 link=topic=59421.msg717289#msg717289 date=1363104337' Alıntı:
öncelikle hayırlı satışlar.. lütfen beni yanlış anlamayın ama yemkarma ve gübre atma romorku fiyatları neden bukadar yüksek rica ediyorum beni kalem kalem bilgilendirirmisiniz. (ihtiyacım olan bi ürün, bilmediğim varsa öğrenmek istiyorum))ya arkadaşlar çiftçilikten biz bukadar para kazanamıyoruz. neredeyse son teknoloji araba parası.... inanın 2 ürünede ihtiyacım var ama fiyatların bukadar yüksek olmasıdan dolayı almıyorum böyle dewam edersede almıyacağım.
Bu fiyat konularinda sizden daha cok muzdarip oldugumuzu bilmenizde fayda var. Kalem kalem aciklamamin geregi yok. Siz de makine uzerinde bulunan butun parcalarin fiyatlarini arastirabilirsiniz. Bunun yaninda satinalma, dizayn, elektrrlk , su, dogalgaz, satis pazarlama, servis, nakliye, mazot, calisanlarin maas sigorta, tanitim reklam, kalite kontrol, stopaj, gelir gider vergileri, yemek, arge calismalari, deney raporlari, stardatdasyon belge giderleri, kalite belge giderleri ve su anda aklima gelmeyen bircok gider .. Bunlarin yaninda son kullaniciya ulasmak icin araci kar paylari da goz onune alinirsa fiyatin ortada oldugu gorulecektir. Diger konularda cevap bile vermedigim cok komik yazilar var. İste ben yapsam suna mal ederim diye. O fiyatlara mal edilse idi herkez kendi kendine yapardi . En onemlisi de bizim yem karma fiyatlarimizin en uygun fiyat oldugu gercegidir. Su anda ki fiyatlarin tanitim fiyatlarimiz oldugunu vurgulamak istiyorum.elimizden gelen en uygun fiyatlara veriyoruz. Cunku ciftcimiz en kaliteli makineyi en uygun fiyata almayi hakediyor diyoruz.