BALYA ASANSÖRÜ KULLANANINIZ BİLENİNİZ

Herkese selamlar bu balya asansörünü kullanan bilen varmıdır diyer şaftlılara göre kullanışlı fakat sağlammı iş yaparmı senede 20 bin balaya toplayacak tarlada bırakırmı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler images.jpeg

Bu makina yi emanet römork kullanıyorsanız kullanamaz siniZ.cunku her remorka makinayı bağlama aparatı yaptırmanız gerekiyor

Bunlardan almayı düşünüyoz fakat civarda kullanan hiç görmedim o yüzden soruyorum kullanan eden varmıdır yoksa hiç uğraşmayıp şaftlımı alalım

O sıkıntı degilde makinanı durumu nası sıkışma veya yukarı cıkaramama gibi durumu oluyormu acaba

Bu makineden kullandık, her römorkta bağlama aparatı gerekiyor, sıkışma v.s. olmuyor, yalnız kaygan yulaf balyesi olursa ve tek tarafı sıkı olanlarda ipler sıyrılır, dağıtma yapabilir. Ot,yonca ve samanda balye düzgünse sorun olmaz.

Traktör veya kamyonun hareket ettigi her yerde yükleme yapar rampa arazilerde römorkun yanina takildigindan römorkuda devirmiyor ,hangi tarafa takildigi hic farketmiyor iki taraftada römorku dengeleyip devrilmesini önlüyor

Romorka toplaması zor oluyor istifleme işi felan kamyon daha rahat oluyor o yönden inşallah alıcam bu sezon