Balya makinası hakkında

s.a.değerli arkadaşlar ben önümüzdeki sezon için balya makinası almayı düşünüyorum.sizce hangi marka almalıyım?servis olur mu olursa en kaliteli servis hangisi? son olarak fiyat ne kadar olur? şimdiden teşekkürler.

Ynt: Balya makinası hakkında

yerlilerde paksandan $a$ma .. hem ucuz hem i$ini görür senin .. zaten ha$baylı alacaksan hepsi yerli ha$baysızlarda ithal var .. dünyada türkiyeden ba$ka prizmatik balyayı yani kare balyayı ha$baylı yapan bi ülke yok zaten .. ileriye dönük alacaksan silindirik al derim .. prizmatik balyanın modası geçti artık ..

balya makınasına okadar çok talep varki millet hibe için sıraya giriyor diye duydum..Sonunun iyi olması için iyice araştırın derimm..

paksanı bu senekı kutahya tarım fuarına kadar çok beğenıyordum ama fuardan sonra göruslerım tamamen değişti...nedenı ıse ordakı görevlının bıze karşı laubalı davranmasıydı...bırde uzerıne bu sene kı new holland bc 5040 ı kıralama tuz bıber oldu...arkadaşım new holland bc 5040 hem güzel çalısıyor hemde çok kalıtelı makına..bu gune kadar hiç sorun yaşamadık..tavsıye ederımkı nh bc 5040..saygılar

Nh nın balya makinasını ertugrullar yapıyor. Bağlama mekanizması galıgani ile aynı kalitedeymıs.

ademin link=topic=57353.msg616112#msg616112 date=1342989471' Alıntı:
Nh nın balya makinasını ertugrullar yapıyor. Bağlama mekanizması galıgani ile aynı kalitedeymıs.

ERTUGRULLAR DÖVERBICER YAPIOR BU MAKINAYI KAYHANERTUGRUL YAPIYOR..

Son hamle paksana yazıldık bakalım 45 bin tl ye bızde. Nh kaclıra acaba ona mı yazılsaydık.