BALYA MAKINASI NEWHOLLANTmı PASAN SÜPER YUNUSMU ??????


SLM balya makinası almaya karar verdik ama markasını seçmek en zor aşaması. Nevhollantmı paksan süper yunusmu yada ???????????? acaba. newhollantın sap yemesi biraz yavaş olgugu söyniyor.???? paksanda tam aksine çok seri olgu söyleniyor.??? sorular içinde kaldık. Traktörüm 2854w4 bagımsız kuyrukmili. acaba kurukmili bagımsız olanlarmı balya makina elverişli yoksa debriyajlı olanlar mı???? bazı yerlerde bagımsız olanlar iptal edilip debriyaj pedalı kontrolüye çevriliyormuş...
Bilgileriniz ve deneyimleriniz için teşekkürler...?
 
Ynt: BALYA MAKINASI NEWHOLLANTmı PASAN SÜPER YUNUSMU ??????

Bende makine almayı düşünüyorum ve araştırıyorum çünkü daha önce balya makinesi deneyimim yok.NH diğer makinelerden daha ağır dolayısıyla bizimkiler gibi engebeli arazilerde biraz sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.Birde bildiğim kadarıyla NH makineler hepsi fason üretim yani ertuğrullar cansızlar gibi firmaların üretimi kendi orijinal üretimleri olsa amenna.
 
Ynt: BALYA MAKINASI NEWHOLLANTmı PASAN SÜPER YUNUSMU ??????

hepsi a$$agı yukarı aynı .. en ucuzu hangisiyse onu al .. nh dediğinizi kayhan ertugrul üretiyo .. gallignani .. dı$ardan hasbaysız 2 ipli geliyo burda hasbay ve unitesi dei$tirilip millete kakalanıyo ..
 

Benzer Konular