Balya makinası

Slm arkadaşlar balya makinası kaç balya yapımında bir yağlanması gerekir her iş başında bir yağlayın diye yazıyor üzerinde ama bazen 100 balya yapıyorum bazen 300 her seferinde yağlanması gerekirmi yok sa belirli bir sayısı varmı bilgilerinizden faydalanmak istiyorum teşekürler

Slm arkadaşlar balya makinası kaç balya yapımında bir yağlanması gerekir her iş başında bir yağlayın diye yazıyor üzerinde ama bazen 100 balya yapıyorum bazen 300 her seferinde yağlanması gerekirmi yok sa belirli bir sayısı varmı bilgilerinizden faydalanmak istiyorum teşekürler
Hektaş, Monett
Screenshot_20190623_230307_com.android.chrome.jpg

Bence 500 balyada yada her sabah yağlanmalı
Yağın uygunluğu kalitesi de önemli
Balaban takılı ise balaban bilyalari devirlidir ikiside dikkatli yağlanmalı ısınıp arıza yangın çıkarabilir
Yağlama bakım önemli tecrübe önemli

Yagdan zarar gelmez distlar yagsuz birskmayin birde yuksek devirli donen rulmanlari uygun yag ile yaglayiniz performans yaglari var onlari tercih ediniz