balyade hangisi daha iyi

balyade hangisi daha iyi

• Kullanılan toplam oy
    51

Ynt: balyade hangisi daha iyi

o 185 miş. ben 185 demedim :D tabi 285S in de 80-66 dan daha hızlı gittiğini gördüm. Yani bende 640 ın 1 takviyeyle durmadan debriyaj yaptığını gördüm. bir adım yediriyo debriyaja basıyor. Ben 168 ile duman ederim. ben ikisinide gördüm

Balya işi zor bir iş. Bence balya işi yapacaksan kesinlikle orjin klima ve kabinli motor alacan. Ve artık 90 bg üstü makinalarla yapmak gerek

en güzel en seri ve en saglam balyacı new holland td 80 d tek geçerim günlük 2000 balya sınırını düşmemek sadece böyle bir traktöre yakışır :))

ugurtms link=topic=14348.msg599435#msg599435 date=1338032013' Alıntı:
en güzel en seri ve en saglam balyacı new holland td 80 d tek geçerim günlük 2000 balya sınırını düşmemek sadece böyle bir traktöre yakışır :))
sende hangi marka balya makinası var

alim1903 link=topic=14348.msg600047#msg600047 date=1338151782' Alıntı:
kardeş aynısından yeni aldık nasıldır sorunu oluyormu memnunmusun
bakımlarını ihmal etmezsen çalışırken düzgün kullanır aşırı zorlamazsan hiç bir problem yaşamazsın çok verimli makinadır problem yaratmaz eminim ve hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

balyada mf 285s mükemmel gidiyor buçuk vitesi olduğundan dolayı da debriyaj yapmıyor bide çok güzel bizim burda makinaların haşpayını çıkarırllar sadece ot balyası yapılır çok verimli çalışıyor yarım saate 120 balya bağladı adam benim tarlamda çokcanların haşpaylı makinası ile ama haşpayını çıkarmıştı ot balyasında

ben 60 56 karakafa ile yapıyorum kıvarklık bakımından mütiş birşey hararet denen bi durum yok balya makinem ise kayhan ertuğrul ke555