Barajdan kanallara sanılan su hakkında ?

Arkadaşlar hayırlı pazarlar.

Devletin sulama barajları varya ordan daha bızım tarlalarımıza kadar kanallar var sulama kanalları . ancak Su yok Şuan kanallarda . ben barajdan oraya su saldırmak ıcın kıme müracat etmem gerekıyor . + para verıyormuyuz kanallara su saldırmak ıcın ?

birde bugun gıtsem salarlarmı dırek ? yoksa bellı bır tarıhı varmıdır bu işin ?

Ynt: Barajdan kanallara sanılan su hakkında ?

sulama kanalları kime bağlı yani DSİ ye mi yoksa kooparatif e mi bağlı+ mart nisan aylarında sulama yapacağını beyan ettinmi ettiysen sorun yok .kooparatif e ise şifaen baş vurabilirsin ama DSİ yeyse dilekçeyle baş vurmalısın.

Ynt: Barajdan kanallara sanılan su hakkında ?

FEHİM link=topic=66595.msg755685#msg755685 date=1372605071' Alıntı:
sulama kanalları kime bağlı yani DSİ ye mi yoksa kooparatif e mi bağlı+ mart nisan aylarında sulama yapacağını beyan ettinmi ettiysen sorun yok .kooparatif e ise şifaen baş vurabilirsin ama DSİ yeyse dilekçeyle baş vurmalısın.

Biraz koşturmacalı işmiş anladıgım kadarıyla ve biz Gemiyi kacırmısız . kime bağlı oldugunu bılmıyorum bu işlere yeni yeni atılıyorum çünkü + saten ön hazırlık aşamasındayım binevi staj :D önümde bir askerlık var onu halledebılırsem şayet Allahın izniyle, Yolumu bulacağım + sulama işlerinede atılacağım .
Cevap için teşekkurler.

TT 55 link=topic=66595.msg755707#msg755707 date=1372616518' Alıntı:
açmazlarsa git tornacıya anahtar yaptır.gece fulle kanalları millet bayram etsin.yani şakası.

Şakası Hoş geldi kulağıma ancak , 2 mısır sapı ıslatacaz diye alabora oluruz baraj kapagının önunde :D Sonuçta ne demişler Ateşle suyun önune geçilmez :D