İyi günler bilinleriniz vardır biz 2014 sonlarında başak 2075 klasik aldık traktörümüzdende memnunuz acıkcası, 4 gün önce normal düz yolda giderken sağ arka tekel kilitledi bizde hemen durop servise haber verdik servis gelip baktı burda bişey anlamayız diyip çekici getirip atölyeye götürdü, orda acılınca sağ tekele giden 3 dişli ve ortadaki mil dişlileri bozulmuş dediler onlar cerr dişlisi dediler , niye olduğunu sorunca bizde anlamadık ama ya dişlilerin arasına bişey kaçmıştır yada montaj hatasıdır diyip geciştirdi neyse fabrikadan dişli istetiler 2 gün sonra gelir takarız dediler bende tamam diyip ayrıldım ve beni bi iki saat önce yetkili usta aradı şanjıman yağı bi kaç litre eksikmiş istersen üstünü tamamlarız istersende komple değiştiririz dedi az cok bilirsiniz şanjımanda dişli dağıldığında mutlaka yağa capaklar karışır komple değişmesi gerekir bunu diyince fabrika yağ vs şeyleri karşılamıyor o size ait dediler onu bildiğimi yanlız bakım saatleri gelince bunı kapsadığını söyledim eğer traktörün saati gelmiş olsaydı yağlar filitreler bana ait derdim ama şimdi makina garantili ve şanjıman arızası vermiş ve siz yağ değişme bedeli size ait diyosunuz umarım olmazda olaki bi sefer daha olursa gene yağ değişme bedelini ben mi verecem onu bırak makina daha 331 saate ve 450 500saate şanjıman yağı değişmesi lazım şimdi yağın bedilini ben verirsem 120 saat sonra tekrar mı şanjıman yağını değiştirecem dedim o zaman eski yağını bırakalım üstünü siz tamamlarsınız yada isterseniz şimdi yağını değiştirin 450 saate şanjıman yağını değiştirmezsiniz diye konuştular verhasil bi sonuça ulaşamadık... Şimdi benim öğrenemek istediğim garantili bi traktörün şanjıman sorunu cıkınca yağ değişmesi traktör sahibine mi ait fabrikaya mı ait, bakımlarda zaten traktör sahibine ait biliyorumda olası böyle sorunlarda kime ait bilen varsa bilgilendirsin beni cok teşekkürler.