benim tosuncuklar

Ynt: benim tosuncuklar

sagol kardeşim amcana diyom gel sende dere boyuna yap bi yer yapmıyo ki rekabetçi oluruz hem diyom ama bakalım yaptırcam ona da

samet baran link=topic=61920.msg689946#msg689946 date=1358873011' Alıntı:
sagol kardeşim amcana diyom gel sende dere boyuna yap bi yer yapmıyo ki rekabetçi oluruz hem diyom ama bakalım yaptırcam ona da
hehe yaptırmaz o :)

maşallah tosunlara.2. resimde çimento fabrikasını görünce anılarım tazelendi. 55. mekanize piyade ' de askerliğimi yapmıştım, iyi bilirim pınarhisarı.çok güzel bir ilçedir. pınarhisarın kurtuluş gününde tören askeriydim.

teşekkür ederm arkadaşlar cümlemize bereketli olur inşallah mıcır serdim altlarına açık besi oldugu için çamur oluyo

aksazli link=topic=61920.msg690262#msg690262 date=1358893243' Alıntı:
maşallah tosunlara.2. resimde çimento fabrikasını görünce anılarım tazelendi. 55. mekanize piyade ' de askerliğimi yapmıştım, iyi bilirim pınarhisarı.çok güzel bir ilçedir. pınarhisarın kurtuluş gününde tören askeriydim.
teşekkür ederm ne mutlu size o zman burda askerlik yapmak egitim yönünü bilmem ama sakin yer rahat bi askerlik olmuş geçmiş olsun