Bereket TV Bilgi Yarışması

Ynt: Bereket TV Bilgi Yarışması

Bugün telefon çaldı;

'Bereket TV, tebrikler 1. oldunuz' diye...

'Ben mi? yanlışınız var ilk 10 ' un içindeydim ama ilk 5 ' te yoktum' dedim...

'Doğru 8. idiniz ama sizden öncekilerin hepsinin bilgisayar hilesi...vs. yaptığı tespit edildi. 1. ' lik ödülü sizin... '

Ödülden çok bu surprize sevindim :)

Bu siteden de Bereket TV ' den de çok şeyler öğrendik, öğreniyoruz...

Teşekkürler...

Yarışmamızın ilk hafta (22 - 28 Nisan 2013) kazananları şu şekildedir. Kazanan yarışmacılarımızı tebrik ediyoruz.

1 - Umut ÖZKAN (Bayburt)
2 - Özgür ERLER (Tekirdağ)
3 - Erhan ALTIN (Bitlis)
4 - Naci ATEŞ (Kırklareli)
5 - Murat CANÇELİK (İstanbul)

Yarışmamız devam etmektedir.

UÖZKAN.77 link=topic=64926.msg737675#msg737675 date=1367258883' Alıntı:
'Doğru 8. idiniz ama sizden öncekilerin hepsinin bilgisayar hilesi...vs. yaptığı tespit edildi. 1. ' lik ödülü sizin... '

Yarışma kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle puanları geçerli sayılmamıştır.

Bereket Tv ' ye ödüllerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Benim için ödülden daha önemli olan bu yarışmadan aldığım hayat dersidir. Yarışmanın 5. gününde sıralamada gerilere düştükten sonra umudum kırıldı ve açıkcası son 2 gün nasılsa artık sıralamaya giremeyeceğimi düşünüp başarsızlığı kabul etmiştim... Ama şunu öğrendim, hayatta ' ' Her zaman şansını sonuna kadar zorla ' ' ve ' ' hiç bir zaman doğrudan ayrılma, elbet karşılığını alırsın ' ' ... Bereket Tv ' ye herşey için teşekkür ederim :)

Derece alan trakkulüp üyelerine teşekkürler. Başarılarının iş hayatlarında da devam etmesini temenni ediyorum.

Bir ineğin Süt verdiği döneme ne denir?

A) KURU DÖNEM
B) BESİ DÖNEMİ
C) GEBELİK
D) LAKTASYON

Cevabı 'D' şıkkı yaptım yani 'LAKTASYON' olarak ama YANLIŞ cevapladınız yazısı geldi oldukça şaşırdım internetten arastırdıgımda dogru cevabın 'LAKTASYON' oldugunu gordum Lütfen mağduriyetımı gıderın ve sorunuzu düzeltin.Teşekkürler.

http://www.izlesene.com/video/bereket-tv/6935682

tumosannn link=topic=64926.msg738336#msg738336 date=1367422612' Alıntı:
Cevabı 'D' şıkkı yaptım yani 'LAKTASYON' olarak ama YANLIŞ cevapladınız yazısı geldi oldukça şaşırdım internetten arastırdıgımda dogru cevabın 'LAKTASYON' oldugunu gordum Lütfen mağduriyetımı gıderın ve sorunuzu düzeltin.Teşekkürler.

Soruda ve cevapta bir hata yok, dikkat ederseniz sürenizin bittiği an cevap verdiniz. 1 sn kala yaptığınız cevaplamayı sistem kabul etmemiş, bu konu araştırılacaktır. Bilginize.

Bereket TV link=topic=64926.msg738564#msg738564 date=1367478108' Alıntı:
Soruda ve cevapta bir hata yok, dikkat ederseniz sürenizin bittiği an cevap verdiniz. 1 sn kala yaptığınız cevaplamayı sistem kabul etmemiş, bu konu araştırılacaktır. Bilginize.

Teşekkürler.