Tarla çamur ve batmıyor 20 santim bile pulluk batmıyor
https://youtu.be/t7zg_1a2Y7w
Ot çöpte tarla böyle sürülür
O pulluga ayar verene bakmak lazım[emoji6]Valla esenerde toprağı iyi çevirmiş.Maşallah
500 saate gelince olan arızalardan (insallah olmaz) konuşalım istersen daha cok erkenKim ne derse desin ufak tefek arizalari olsada erkunt candir daha cekmem dedigini gormedim surumdede arkasina bagladigim motorlardadaki bendeki suan 50 saatte 300 falan oldumu tadindan yenmicek
Bizdeki 900 saat oldu ama biz az kullanıyoruz.500 saate gelince olan arızalardan (insallah olmaz) konuşalım istersen daha cok erken
2007 nimet 70 de var amcamda sıkınti yok ben gerekeni gordumde aldim zaten500 saate gelince olan arızalardan (insallah olmaz) konuşalım istersen daha cok erken
500 saate gelince olan arızalardan (insallah olmaz) konuşalım istersen daha cok erken
Baki'nin mi bu video bilmiyorum ama acemi biri bile bu sekilde surmez.çamurda surmek demek tarlaya daha fazla yabanci ot getirmek demektir.zaten pullugun önünü tikamis batmiyor.surmeninde mantigi yok.Ben hiza 50 cm derinlige bakmam.Guzel ve stabil bir nadas oluyor mu?birde ne ekicem bugday ona gore derinlik ayari yaparim.pancar mi ekicem ona gore yaparim.Gerek yok tarlayi makinayi oldurmeye.çek patlatmayi 60 70 cm.pullukla usteki bitkileri gommek istiyorsan 15 cm sür yeter.bak bakalim nasil verim alacaksin