Selamün aleyküm bicerpatoz veya toplardover patoz hakkında soru sorcaktim mercimek bicermi ve rampa arazide iş yaparmı
bu makineler samanı balya makinesi ile bağlanacak kadar iri bırakabilecek şekilde revize edilebilir mi acaba?Bahsettiginiz bu makinemi fiyatlari markaya gore 270 -320 bin arasi değişiyor mercimek nohut fasulye bugday arpa vs hasat ediyormuş kullanip tecrübe etmedik
Evet bundan ama bize sadece buğday arpa biçer dediBahsettiginiz bu makinemi fiyatlari markaya gore 270 -320 bin arasi değişiyor mercimek nohut fasulye bugday arpa vs hasat ediyormuş kullanip tecrübe etmedik
bizim köyde bunun gibi bir makine var hurdaya çıktı çıkacak 4-5 yıldır yerinden oynamadı.bizde toz saman işi yok pres makinesi yok,@filizma abla arkaya sap dökse biraz daha biçim seri olur revize olur mu bilmem
@yozgatliciftci konyalı firma arpa bugday mercimek nohut fasulye yazmiş kullanmadim tam bilgim yok
Hangi firma@filizma abla arkaya sap dökse biraz daha biçim seri olur revize olur mu bilmem
@yozgatliciftci konyalı firma arpa bugday mercimek nohut fasulye yazmiş kullanmadim tam bilgim yok