Aleyküm selamEmre ve bilal hiç yoktan tartışma olmuş,
Ceviz kabuğunu burak,fındık kabuğu bile dolmaz, böylece kapatın gitsin meseleyi,
ikinizede selamlar.
Senin ne olduğun önemli değil benim seni ne olarak gördüğüm önemlidir .Yiğen diye hitabın saygısızlığındandır
Mesaj sayının çok olması seni adam yerine koyuyorsa senin kafanda forumda hiç bir paylaşımı boş geçme en büyük sen olursunçok büyük olursun
Seninle alakalı olmayan (ki olmazda) benim paylaşımıma yazma ben zaten yazmıyordum sana ama bu boş dengesiz emojilerin midemi bulandırdı artık
Pire için yorgan yakılmaz der eskiler
Ne yazdıkarını kabul ediyon ne görüyon hep çuvallıyon bu yazımda emojini yap işimize bakalım
Ya biraderim bunu kale dahi alma bana da atıyor ben de ne yapsa yeridir diyip geçiyorum.Yiğen diye hitabın saygısızlığındandır
Mesaj sayının çok olması seni adam yerine koyuyorsa senin kafanda forumda hiç bir paylaşımı boş geçme en büyük sen olursunçok büyük olursun
Seninle alakalı olmayan (ki olmazda) benim paylaşımıma yazma ben zaten yazmıyordum sana ama bu boş dengesiz emojilerin midemi bulandırdı artık
Pire için yorgan yakılmaz der eskiler
Ne yazdıkarını kabul ediyon ne görüyon hep çuvallıyon bu yazımda emojini yap işimize bakalım
Hamzanın kitabı diyen ne mi ne yapsa yeridir denir yok sa bana mı ne yapsa yeridir denirYa biraderim bunu kale dahi alma bana da atıyor ben de ne yapsa yeridir diyip geçiyorum.
her kızdığımızı muhatap alsaydık memlekette insan kalmaz boşver![]()
Sen hala oradamısın be adam hahahHamzanın kitabı diyen ne mi ne yapsa yeridir denir yok sa bana mı ne yapsa yeridir denir![]()