Ynt: bir fikir veya yardım...
Sonuna kadar katılıyorum abi.İyi gününde senden iyisi yoktur ama kötü gününde insanlar seni görünce yolunu degiştirirler.Şükür ben yokluk görmedim ama annem-babam 1 demet maydanoz almaya para bulamadıkları gün olmuş.Bizim milletimiz iyi gündeyken sanki hiç bir zaman kendi kötü duruma düşecegi ihtimalini aklına getirmez.köylü link=topic=70301.msg803906#msg803906 date=1385991532' Alıntı:herkesin yapacagı bir şey vardır...herkes zamanı gelince bir yere bir yerlere yardım yapıyor biz kimsenin borcunu ödeyelim diye çıkmadık...bu bir imece bu bir yardım siz varlıktan yokluga düşmenin ne oldugunu bilirmisiniz biz bunları dolu dolu yaşadık..çeveremizde okadar çok ki...zengin yatıp fakir yatanları adam yerine konmayıp selem verilmeyen fakir insanların zengin olup hor görenlerin fakir oldugunu ben bunu köyümde yaşadım....ve gördüm...
niyeti olan hiç laf ebeliği yapmaz hayırın ALLAH rızası olduktan sonra geri laf ...
şuan ismini yazamıyorum isteyen gerçekten bir yardım yapacaksa abi kardeş dost varsa özelden bu işi çözeriz..rencide bir durum olmasın...