Biz de can sesini yok etmek için araştırmalar yapıyorduk. Boşuna uğraşmayalım bari
Şaka bi yana can uyarısı konmasına konur da komik olur be Erkan. Gözle bakıldığında zaten basınç ölçer var. Şafta baksa dönüp dönmediğini görür. Üstüne orijinal kabin de olsa can sesi duyulmayacak gibi değil.
Kısaca olmaz diye birşey yok. Hepsi olur ama şu an için (ünitelerin yol konumuna getirilmesi gibi) daha önemli konular var. Onlara eğilsek daha iyi gibi.
Bu arada Erkan gübre yükleme için çok ekonomik ve pratik bir yol buldum. Bugün fikri önerdim ve kabul gördü. Denemeler için için izin aldık.
Düşündüğüm sisteme göre ister römorktan, ister yerden farketmiyor. Gübreyi alıp gübre sandığına getiriyorsun.
Kara yağız güçlü kuvvetli delikanlılarımı için gerekli olabilir sağlık nedeni ağır kaldırmaması gereken çiftçiler ile yalnız çalışması gereken çiftçiler için gerçekten gerekli:
Eğer gerçekleşirse:
- hiç yük kaldırmadan
- yerden yada römorktan
- kimseden yardım almadan tek kişi
Gübresini yükleyebilecek.
Bu sisteme sahip olmak isteyen çiftçinin ödemesi geren rakam ise 500-700 lira arası bir şey olur tahminim. Hesaplamadığım şeyler dahi çıksa 1000-1500 lira bandını geçmez. İsteyen kendi makinesine ekletebilir.
Proje gerçekleşsin detayları paylaşırım.