Bunuda yerleri hazırlarken çekmiştim.
A ayna? 16.12.2012 #5 Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... paylaşım için teşekkürler mccormikte yakıyo...
alipasalierkan 16.12.2012 #6 Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... Güzel paylaşım. Daha detaylı paylaşımları havalar ısınınca bekliyoruz...
Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... Güzel paylaşım. Daha detaylı paylaşımları havalar ısınınca bekliyoruz...
Mehmet Cömert 16.12.2012 #7 Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... paylaşım için teşekkürler kubilay ekibin maşallahı var
H Hacı Mehmet COŞKUN 16.12.2012 #8 Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... güzel makinalarınız var maşallah.
G GÜRKAN 16.12.2012 #9 Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... kolay gelsin güzel paylaşım. aysanlar kaçlı ? ne kadara aldınız? rahat çekiyor mu?
Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... kolay gelsin güzel paylaşım. aysanlar kaçlı ? ne kadara aldınız? rahat çekiyor mu?
K K_Seyhan 16.12.2012 #10 Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... 35 li aysan marka tam fiyatını sormam lazım gayet güzel çekiyor
Barış UZEL 16.12.2012 #11 Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... paylaşım için teşekkürler Mccormick in kabin içi ve ayrıntılı resimlerini görmek isteriz
Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... paylaşım için teşekkürler Mccormick in kabin içi ve ayrıntılı resimlerini görmek isteriz
T talataga 16.12.2012 #13 Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... güzel makinalar.benim 285 te zor çalışıyodu geçen sene.aküyü değiştirdim sorun yok.mc cormik kaç hp.
Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... güzel makinalar.benim 285 te zor çalışıyodu geçen sene.aküyü değiştirdim sorun yok.mc cormik kaç hp.
M motorcu 16.12.2012 #15 Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... Güzel paylaşım topram.Devamını bekliyoruz..
G GÜRKAN 16.12.2012 #17 Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... sizin ordan birisi cx biçeröver almıştı sanırım. babaeskili new holland bayi ata tarımdan
Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... sizin ordan birisi cx biçeröver almıştı sanırım. babaeskili new holland bayi ata tarımdan
K K_Seyhan 16.12.2012 #18 Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... almıştı ama vazgeçti gereği yoktu...3 adet biçerdöveri var suan
F faziletli 16.12.2012 #19 Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... Kardeş nasıl Mc Cormickler, bu ara çok fazla satan var üstelik çok da hesaplı veriliyor. Niçin bu kadar düştü fiyatları
Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... Kardeş nasıl Mc Cormickler, bu ara çok fazla satan var üstelik çok da hesaplı veriliyor. Niçin bu kadar düştü fiyatları
R rocky 16.12.2012 #20 Ynt: Biraz Çalıştıralım Dedik.... paylaşım için teşekkürler. paylaşımlarınızın devamını bekleriz.