Gına geldi artık ben anlamıyorum yada anlayamıyorum bu düşücelere
Ölçün biçin değerlendirin kendinizi ayağınızı yorgana göre uzatın
Herşeye zam geldi diyen arkadaslar
Yaklasık 150-200 dekar kurak arazim var arpa buğday ve tek yıllık kaba yem üretiyorum
Buğday verimim 450-500 kg sap ve ot 10bin balya geldi millet harmanda sattı 4-5 liradan brn harmandan 1ay sonra sattım 12 liradan otu sattım 14 liradan allaha şükür geliri siz hesap edin lüks yaşayan bi insan değilim ne alkolüm var ne sigaram yasım 27
Bu adam dekar basına 14lira mazot desteği vermedimi size belki daha fazla alanlar vardır
Toplam toprak işlemenizde ne kadar mazot yaktınız dekarda 5 litreyi geçmez ee 14lira destek mazotun yarısı değilmi şükredin arkadaslar 1liramı olmasını bekliyorsunuz mazotun
Bende bir traktör var case memnunum yakıtıda iyi tarla dısında baska hiç biyerde kullanmıyorum
Mazot pahalı diyen arkadaslar traktörünüzle sehirler arası turmu düzenliyorsunuz hadi bunu sehirde yasayan insanlar söylese anlarım size ne oluyor
Demir pahalıymıs bana pahalı değil 20 başlık ahır yapıyorum gittim sanayiden demir değil eski telefon direklerinden aldım yılların çürütemediği direkler varya onlardan işte demirden hem daha sağlam hem daha dayanıklı 8metre uzunlugında bir direk 100 lira hem kiriş olarak hem kolon olark kullanıyorum trapezsaç pahalı sandvic panel pahalı bende gittim yarı fiyatına 2.el aldım

nede olsa aynı işi yapıyor su geçirmiyor. Otomatik gübre sistemi pahalı 15-20 bin lira ohaaa gittim sanayiye bi motor bi halat 5-6bin liraya hallettim
Haa 2016 da 1.800 liraya aldıgım kazayağına 2.000lira verdiler

demire zamın faydaları
gübreyi anlarım pahalı
Yem pahalıymıs alma abicim kaba yemini üret üretemiyorsanda zamanında ucuza al
Konunun gidişatını değiştirmek istedim
Saygılar.