birde KENDİME KIZARDIM MOTORU HOYRATCA KULLANIYORUM DİYE..

Ynt: birde KENDİME KIZARDIM MOTORU HOYRATCA KULLANIYORUM DİYE..

mesuteker link=topic=64488.msg728935#msg728935 date=1365246015' Alıntı:
anlaşılan burlarda bizim hintliler nedir bu johnderelerin cektiği kardeşim girecek yermi yokta su kanalına giriyor.

Arkadaşlar sulama birliği için deneme yapılmış videodaki youtube linkine tıklarsınız videonun açıklamasında yazıyor. Jd ye bir kere daha bağlandım elde olmasada kendıne bağlıyor ınsanı :)

ÇeLişki_37 link=topic=64488.msg728937#msg728937 date=1365246690' Alıntı:
Arkadaşlar sulama birliği için deneme yapılmış videodaki youtube linkine tıklarsınız videonun açıklamasında yazıyor. Jd ye bir kere daha bağlandım elde olmasada kendıne bağlıyor ınsanı :)
EVET haklısın dostum hatta bu tt55 vs 5050e ve 5050e hattat çekişmelerinide bu adam yapıyor mustafa köse imiş ismi saygılar.

mesuteker link=topic=64488.msg728934#msg728934 date=1365245752' Alıntı:
eyüp d ile e arasındaki farklar platform deil. 5050d de dijital gösterge var 8 ileri 4 geri şanzuman var. ayriyetten hindistanda kullanılan 5055e 5060e 5065e 5075e lerde ise

Ayarlanabilen direksiyon
Çok Fonksiyonlu Display
- LCD Panel - Saat Metre, Toprak Hız kmph, Servis Hatırlatma, Gezi Ölçer, Akü Volt Ölçer - Gösterge Binme fazla Debriyaj Ters PTO Göstergesi - - Mobil Şarj Noktası
• Elektrik Hızlı Kaldırma ve İndirme (EQRL)
EQRL anahtarları ile kolay hitching ve ataşman kullanımı
• Ev Özellik Go
Bu özellik ise traktör stop ettikten sonra farlar belli bir süre yanıyor sonra kendiliğinden sönüyor arabalardaki gibi
bence gercekten güzel özellikler.türkiyede getirseler bunlardan

aşağıdaki linkte ayrıntılı resimli

http://www.deere.com/en_IN/home_page/ag_home/products/5060e_60hp/5060e_60hp.html
The new John Deere 5060 E -- 60 Hp Tractor

vidyoyu daha öncede incelemiştim.arada gerçekten muazzam fark var.gaz pedalının yeri ile bizimkilerden daha rahat.kontak anahtarının yeri bile tak çıkar çok kolay.videodaki artılar bizim traktörde olsa 2 bin tl fazla ödemeye çoktan razı olurdum.bu traktör bu şekilde TÜRKİYE ye gelsin sınıfındaki diyer traktör satışlarını epeyce düşürür sanıyorum.direk kullanıcının kullanım rahatlığına hitap ediyor.gerçekten çok beğendim...