BİZİM EKİPMANLAR :)

grnt014g.jpg

grnt020be.jpg

grnt021z.jpg

grnt031x.jpg

grnt033ks.jpg

grnt039e.jpg

Ynt: BİZİM EKİPMANLAR :)

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim eğitimimden dolayı uzun süredir yurtdışındayım allahın izniyle bundan sonra paylaşımlara devam :)

paylaşım için teşekkürler. eşelendikçe ne paylaşımlar çıkıyor şu forumdan :) Aramıza tekrardan hoşgeldiniz anlş-*s :)

samesılver link=topic=25932.msg678405#msg678405 date=1357241916' Alıntı:
aynen zaman çok hızlı :) ve bu sürede ben doktor olmak üzreyim
Ne güzel hem baba mesleği hem tahsil hayatı :) Oğlum var 13 yaşında dersi sevmiyor hem dershaneye de gönderiyorum :) Zayıfı yok ama çokta iyi değil :) Çok zorlanıyorum okul mu iş mi konusunda :) Ben orta okuldan sonra okuldan alma taraftarıyım anneside olmaz lise bitirmedimi ehliyet bile vermiyecekler diyor :) Bakalım nasip :) Böyle senin gibi ikisinide başaranları görünce cesaretleniyorum :) MAŞALLAH :) Başarılarının devamını dilerim :)

tümosan 8095 link=topic=25932.msg678844#msg678844 date=1357303231' Alıntı:
paylaşım yapılalı uzu süre olsada ,teşekkürler paylaşım için.doktorluk yolundada allah yardımcınız olsun.
teşekkürler :)

ismail_17 link=topic=25932.msg678816#msg678816 date=1357300685' Alıntı:
Ne güzel hem baba mesleği hem tahsil hayatı :) Oğlum var 13 yaşında dersi sevmiyor hem dershaneye de gönderiyorum :) Zayıfı yok ama çokta iyi değil :) Çok zorlanıyorum okul mu iş mi konusunda :) Ben orta okuldan sonra okuldan alma taraftarıyım anneside olmaz lise bitirmedimi ehliyet bile vermiyecekler diyor :) Bakalım nasip :) Böyle senin gibi ikisinide başaranları görünce cesaretleniyorum :) MAŞALLAH :) Başarılarının devamını dilerim :)
[/quote

tşkler abicim haklarında hayırlısı olur inş :)