bilgisayarın sesini çok açın ve buzayı dinleyin meme istiyor Meme İsteyen Buzağı
M monse 03.03.2011 #1 bilgisayarın sesini çok açın ve buzayı dinleyin meme istiyor Meme İsteyen Buzağı
E ekoç 03.03.2011 #2 Ynt: bizim simental konuşan buzağı yok meme sana süt düştş zaten uyy-*s uyy-*s zuha-*-sşimdi var mama
Ynt: bizim simental konuşan buzağı yok meme sana süt düştş zaten uyy-*s uyy-*s zuha-*-sşimdi var mama
Ağır Abi 03.03.2011 #4 Ynt: bizim simental konuşan buzağı Senin yaşındakiler sütten kesildi besiye bağlandıb
7 7681 03.03.2011 #5 Ynt: bizim simental konuşan buzağı valla bende tam net olarak anlayamadım, yabancı dilde filanmı konuşuyo acaba?
Ynt: bizim simental konuşan buzağı valla bende tam net olarak anlayamadım, yabancı dilde filanmı konuşuyo acaba?
M monse 09.03.2011 #11 Ynt: bizim simental konuşan buzağı video ile ilgili bilgi için tel:0536 419 40 91 ORFALAR HAYVANCILIK
Ynt: bizim simental konuşan buzağı video ile ilgili bilgi için tel:0536 419 40 91 ORFALAR HAYVANCILIK
nailyetek 09.03.2011 #12 Ynt: bizim simental konuşan buzağı Maşallah.. Hayvanlarla iletişim kurmak da bir başarıdır.. İşin içinde olmayanlara pek bişey ifade etmeyebilir..
Ynt: bizim simental konuşan buzağı Maşallah.. Hayvanlarla iletişim kurmak da bir başarıdır.. İşin içinde olmayanlara pek bişey ifade etmeyebilir..
Ç çağlı 20.09.2011 #15 Ynt: bizim simental konuşan buzağı sen bu işten anlıyon kardeş gel benim hayvanlara tecüman ol sen yem ot saman + maaş yaşar gidersin hayvanlar la
Ynt: bizim simental konuşan buzağı sen bu işten anlıyon kardeş gel benim hayvanlara tecüman ol sen yem ot saman + maaş yaşar gidersin hayvanlar la