Bmc Leyland

Ynt: Bmc Leyland

ziraatci link=topic=5378.msg191717#msg191717 date=1246631228' Alıntı:
Resimdeki 184 Leyland (kırmızı olan). Sarı olan Austin Leyland 154,
bir de mavisi var Morris Leyland 154 olarak, kırmızısı yok 154 lerin. Bende sarı var austin 154, 3 tonluk su tankeri takılı heryere girebiliyor.
selamlar..
Çekişi sağlamdır birde kara şanzuman olmasa :)

bendede var birtane,morris leylant mavi renk..canavar gibi çalışıyor,biraz fazla duman atmaya başladı bu aralar mazottan olmalı:) en kısa zamanda resimlerini paylaşırım..

Dedemden yadigar Mavi Morris Leyland 154 ' müz var. Bahçe işleri için süper ama zamanın gerisinde kaldı tabiki ama tam dolu gübre romorkunu ıslak çimde yokuş yukarı takviye 1 le de olsa çıkarabiliyor. İyi bakarsanız çok seneler işinizi görür fiyatıda uygun eli yüzü düzgün olanları 2500 ila 4000 lira arasında değişiyor. MF 135 ' in yaptığı işi yapar yarı fiyatına

kolay gelsin arkadaşlar bir sorum olacak 154 leyland var sarı renkli 3500 tl istiyorlar motor yeni muayene ful bakımlı yazmışlır acaba nasıldır kullanışlımı bu motorlar bana 1 tonluk su tankı çeksin bahçem ve zeytinliğim var (toplam 4 dönüm ancak gelirler) onu sürsün yeterli bunları yaparmı yakıtı nasıldır cevap yazarsanaız sevinirim teşekkürler

arkadaşım valla bu motoru alanlar başına bela alır 3500 buna vereceğine beşbin ver başka al ne firen var ne hidrolik var direksiyon desen hiç dönmüyo arkasına bi mazeme tak yola sokamazsınsın bide kardeşim bunu aldınmı bide bunun çalıştırması için estra bi motor daha alman lazım arkadaşların hiç biri yazmamış bunların genelinde yaz kış zor çalışma sorunu var amcamda bi tane vardı 154 takardım bizim steyre takıp köyün içi aşşa mahalle yukarı mahalle sürükleye sürükleye gezdirirdim zor çalışırdı adamı traktörden soğutur kendini yakma benden söylemesi

1 tonluk su tankını çeker. başka ağır işin yoksa al 4 dönüm için büyük paralar vermene gerek yok. o paraya fiat 415 var işbora var.

zamanında bizdede varmıştı.çalışmazmıştı..ether koklatır bi duman bi zehirlermişti ortalığı sonra devem..

Bence leylant bahçe için cok ideal bir filim izlemiştim ondada leylant traktör geçiyor ismi...üç ahbab çavuşlar bu film 1975 çekilmiş cok iyi tavsiye ederim

yazın yanar kışın donar,
beni alan .......mı onar.
Onmak:büyümek,gelişmek
31 yıldır kullanıyoruz.Babam sıfır almış.31 yıldır namerte muhtaç etmedi.Yukarıdaki tekerleme ise yöremizde leylandı olanlar için söylenir.Öylesine paylaştım.

kolay gelsin arkadaşlar bir sorum olacak 154 leyland var sarı renkli 3500 tl istiyorlar motor yeni muayene ful bakımlı yazmışlır acaba nasıldır kullanışlımı bu motorlar bana 1 tonluk su tankı çeksin bahçem ve zeytinliğim var (toplam 4 dönüm ancak gelirler) onu sürsün yeterli bunları yaparmı yakıtı nasıldır cevap yazarsanaız sevinirim teşekkürler.

Arkadaşım 4 dönüm bahçene Leyland yeterde artar bile 1 tonluk su tankeri ne ki 2-2.5 tonluğu çıkartır banamısın demez. Arkasına 1.40-1.50 m lik çapada takarsın. 7 bacaklı kazayağı çeker mazotu koklar. Ama hidrolik kolu çok kuvvetli değildir 450 kilodan fazlasını kaldırmaz. Sabah çalışma meselesine gelince huyuna suyuna alışana bir kaç kere ustaya gidene kadar zorlanırsın sonra alışınca yaz kış ilk marşta çalıştırırsın sakın ha eter ' e falan alıştırma. Marş motoru motor suyu boşaltma vanasının altındadır boşaltırken dikkat et bunun dışında küçük işler için biçilmiş kaftandır.

Zamanın behrinde bizimde vardı 154 sarı austin di...

Çoookkk çalıştı çookkk kahrımızı çekmişti...

170 dekar yerimiz vardı yarısı ekilir kalanı nadasa burakılırdı

Bu yerleri ekti biçti sürdü patos çevirdi

Az yakardı hızlı kaçardı köyde bundan süratli motor yokdu...

Acanta almıştık Yanlış hatırlamıyorsam 74 modeldi...

Keşke dursaydı.))))))))))))))))))

abartma kardeşim 2 binlik bi bakım yap mis gibi motor çekişi ztn bi harika 184 ler kırmızı mavi sarı olabiliyo 154 mavi morrıs sarı austin 184 lerde mavi kırmızı morrıs sarı austin bazen kırmızı austinde olabiliyor bunların 270 var on numara 270 nm tork yapıyor ve hala b çok traktoru rahat alır

erzincanlı86 link=topic=5378.msg263639#msg263639 date=1269368961' Alıntı:
arkadaşım valla bu motoru alanlar başına bela alır 3500 buna vereceğine beşbin ver başka al ne firen var ne hidrolik var direksiyon desen hiç dönmüyo arkasına bi mazeme tak yola sokamazsınsın bide kardeşim bunu aldınmı bide bunun çalıştırması için estra bi motor daha alman lazım arkadaşların hiç biri yazmamış bunların genelinde yaz kış zor çalışma sorunu var amcamda bi tane vardı 154 takardım bizim steyre takıp köyün içi aşşa mahalle yukarı mahalle sürükleye sürükleye gezdirirdim zor çalışırdı adamı traktörden soğutur kendini yakma benden söylemesi
kardeş anlattığın çok yanlış leylandın freleri iyi tutar çalışmaa meselesine gelince 2 yadda 3 çeke sanayiye eletirsn bi sorunu kalmaz aküyüde kaliteli bşy alrsn hidroliklerede ayar yaptırır yada değiştirirsn 2 bin yada en fazla 3 binlik bakıma fıstık gibi traktor leyland alıp traktore bakmasanız aldığına pişman etirir ama bakarsan sen yolda bırakmaz mf 135 kötü leynd 154 onun yaptını aşa yukarı yapar bağlasan arka arkaya mfyi ole bi zorlar ki hele 184de taksan dağılır mf leyland 154 yada 184 aln iyi makinadır 184 leyland 154den güçlüdür onuda 5 ve 8 bin arası dahada ucuzada bulabilirsiniz

orada bir arkadaş yazmış 3 tonluk su tankeri çekiyor diye o tankeri yerinden kıpırdatamaz kıpırdatsa bile bir de yokuşta çıksın noo*-*-

tanju31 link=topic=5378.msg263604#msg263604 date=1269365174' Alıntı:
kolay gelsin arkadaşlar bir sorum olacak 154 leyland var sarı renkli 3500 tl istiyorlar motor yeni muayene ful bakımlı yazmışlır acaba nasıldır kullanışlımı bu motorlar bana 1 tonluk su tankı çeksin bahçem ve zeytinliğim var (toplam 4 dönüm ancak gelirler) onu sürsün yeterli bunları yaparmı yakıtı nasıldır cevap yazarsanaız sevinirim teşekkürler
arkadasim isini görür ama gücü azdir. yakiti azdir. ama calisma problemi vardır. bence alma derim. başka marka bak.