BÖLGE BÖLGE BUĞDAY FİYATLARI

Ynt: BÖLGE BÖLGE BUĞDAY FİYATLARI

gezegen link=topic=45069.msg424134#msg424134 date=1310065582' Alıntı:
nasıl satılıyor borsada :S
ekinin analiz edilir ....veriler borsada salonda ekranda yansır esnaflar ekinine bedel biçerler açık artıtım suretiyle satılır.....

dün 20ton tosunbeyi 625 liraya yarısı peşin yarısı vadeli tüccara verdik yarında 1araba polatlı borsaya yolluycaz büyük ihtimal.ukraynalarda 550 civarı.

buğdayın en değerli olduğu borsalar polatlı ve konya. diğer illere göre biraz daha iyiler.
ben bunu o bölgelerde un sanayinin gelişmiş olmasına bağlıyorum.

köylü link=topic=45069.msg424275#msg424275 date=1310109377' Alıntı:
evet.çünkü un ve makarna irmik fabrikaları burada
bidakka burda duralım Un sanayinin en önemli kentlerinden biride Çorum ' dur sayısı 50 nin üstünde fabrika ve 200 ün üstünde işletme ile doğrudan Un üretimi yapılmaktadır.....Ejder un Ocaklı Un Yelmenler un başlıcaları.....

türkiyenin en canlı borsaları polatlı ve konya her zaman adana dan bugday gelirdi buraya şimdi adana ya bugday gidiyor adana ticaret borsası ortak bişeyler yapıyolar yurt dışına gidecekmiş diye söylenitler var sanırım adanadaki bugdaylar yagışdan kelitesi düşmüş http://www.ktb.org.tr/?cat=44&hb=69

ULAN ARKADAŞ BİZİM OFİS DE TÜCCARDA RANTÇI YAHU BİZDE DAHA 490 GEÇEN OLMAMIŞ.EKMEKLİK BUGDAYDA.

güzel bir ekmeklik buğday çeşidi çıkacak seneye büyük bir ihtial.450-600 kğ verim kıraç ve taban arzi için

şimdi tüccarın bayramı. ofis yemliğe ayırıyor 500 diyor. ihtiyacı olan çiftçi arkadaşlar mecburen tüccara 520 - 530 ne tutturursa satıyor. tüccarda aldığı buğdayı ofise emanete bırakıyor.
bu sene ben kumar oynuyacağım. buğdayı ofise emanete bıraktım. bakrsınız tutar. 3- 5 kuruş kar ederiz. baktım yükselmiyor. hayallerimi erteleyip nasip olursa 2012 yılını bekleyeceğim. tüccara bedava ekmek yok.

mete26 link=topic=45069.msg427691#msg427691 date=1311321159' Alıntı:
şimdi tüccarın bayramı. ofis yemliğe ayırıyor 500 diyor. ihtiyacı olan çiftçi arkadaşlar mecburen tüccara 520 - 530 ne tutturursa satıyor. tüccarda aldığı buğdayı ofise emanete bırakıyor.
bu sene ben kumar oynuyacağım. buğdayı ofise emanete bıraktım. bakrsınız tutar. 3- 5 kuruş kar ederiz. baktım yükselmiyor. hayallerimi erteleyip nasip olursa 2012 yılını bekleyeceğim. tüccara bedava ekmek yok.
yemligi 575 verdim ofise degil ama ofis düşük veriyor