bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

kırklareli edirne tekirdağ yağan yağmurdan sonra rahat bir nefes aldı. artık ekinler düzgün çıkacak allahın izniyle

Antalya-demrede dolu var şükürki doludan bir zarar görmedi seralarımız şuanda gök gürültülü sağanak ve yıldırım olayları devam ediyor

tarla tarımı yapan arkadaşlar rahatlamıştır yağmurla beraber :)
biz biraz diken üstündeyiz sel ve dolu zararından korkuyoruz umarım bir olumsuzluk çıkmaz :/

Nevşehir Bölgesi Dün Akşam Hafif Bir Yağış Oldu Yani Gene Beknelilen Yağışı Alamadık Umudum Pazartesi Gününki Sistemde.

arkadaşlar bu ıllerdekı kar mevzu doğrumu salıdan sonra trakyaya gelıcek dıyor meterolojı

arkadaşlar ben ıstanbuldakı barajların durumunun ıyı olmadığını duydum bırakın RABBIM bıze kar yağdırsın yokksa onumuzdekı yaz işimiz zor

Arkadaşlar Bölgenizde Son Durum Nedir? Batı Bölgelerimiz Sağanak Yağışın Etkisi Altında Ancak Nevşehirde Hiçbirşey Yok.