bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

hava durumu falan yagışlı diyor tvler ve nette ama bizim burda şuan için hala hava açık yıldızları sayabilecek kadar :(

YAVUZ_13 link=topic=51339.msg831967#msg831967 date=1390346620' Alıntı:
hava durumu falan yagışlı diyor tvler ve nette ama bizim burda şuan için hala hava açık yıldızları sayabilecek kadar :(
Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı rahmetler verir

samet 39 link=topic=51339.msg831968#msg831968 date=1390347210' Alıntı:
Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı rahmetler verir

saolun inşallah yagar ben artık umutlarımı tüketmek üzereyim inşallah güzle bir yagmur yagarda umutlarımız yeşerir tekrar

dün gece 23.00 itibariyle güzel bir yağış oldu ara sıra durdu bazen şiddetlendi gece ne oldu bilmiyorum sabah kalktığımda dinmişti

Sabah 9 civarı hafif bi yağmur vardı daha sonra öğlene kadar kuvvetli rüzgar şimdide günlük güneşlik bi hava var bide kar yağsa 4 mevsimi 1 günde yaşayacağız

Bugün fidan aldım 21 tane çiftliğe gittim.Gece şahane yağmur yağmış bizim oraya.Toprağı kazmaya çalıştım epey derine işlemiş yağmur yer ağırlaşmış bende sadece büyük bir çukur kazıp hepsini bir yere gömdüm.Daha sonra çukur açıp yerlerine dikeceğim.
Pazar günü buğdaya attığımız ürelerden eser kalmamış.Erimiş toprağa karışmış.
Bugün havada güneş var ama ısıtmayan güneşten, hafif hafifte rüzgar var.

Allahım,yağıyor!00.45 itibarı ile yağmur başladı fakat hava yüksek duruyor,inşaallah yeteri kadar yağar.Allah cümle müslümanın yüzüne bakar çok mutluyum :D

An itibariyle burdurda çok güzel yağış var :) inş rabbim devamını esirgemez , inş yağmayan memleketlerede acil yardımını gösterir.

dğn akşam üstünden beri yağıyor ara ara akşamda çok güzel bir yağmur yağmış 1 saat öncede yağyordu dindi şimdi