bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

dünden bugüne edirneye 12 saattir ara ara yavaşlayarak ama genelde hızlı bir şekilde yağmur yağdı şuan dışarısı -1 derece gübre atanların ekinleri donabilir ağaçlardaki damlacıklar donmuş durumda. Biz gübre atmadık edirnede daha soğuklar olucağını düşündük ve öyle oldu. Yarın şiddetli kar bekleniyormuş.

şükür 1,5 gündür yagıyor.dha çimlenmemiş tohum çürümüş tohum var hasar var ..ama şükür..fare çok..
bu hasarı bakanlıga iletmek gerekir....

dün sabah saatlerinde başladı sabaha karşı şiddetli şimşekler gökgürültüsü ile beraber doluya çevirdi sabah 9 da 1 saat ara verdi o zamandan beri orta hızda yağıyor perşembeye kadar sağanak olacağı meteoroloji tarafından söylenmekte..

Ereğliye iki gündür aralıklarla yağmur yağıyor.Şu an itibari ile Gökgürültülü sağanak yağış var ve bu kış ayında kendimi bildim bileli gökgürültüsü olmazdı mart sonu nisana kadar.Özlemişim gökgürültüsünü

Rahmet bizim bölgeye düsmedi. Kutahyada yagmur eskısehırde saganak vardı burası gùllùk gülistanlık. Baraj %35 e düşmüş şimdiden 1000 ton pancarı nasıl çıkaracağım kara kara düşünüyorum.

malatya merkeze çok az da olsa bir kere toğrağı ıslattı ama daha çok yağmur lazım işlh baharda sel felakti yaşamayız mevsimler değişti hayat pahalı olmaya başladı busene hsat yapılamazsa şuanki fiyatları arar olucaz hakdan hayırlısı

2-3 gündür çok hafif sepeliyor tarlaları geziyorum 2 gündür
pullukla sürülmüş tarlalarda tık yok 2 cm bile inmemiş yagmur suyu

bugday yerlerinde 4-5 cm inmiş yagmur suyu
bakalım ara ara sepeliyor inşallah bugday tohumları için gereken seviyede yagış olur

birde gözüme çarpan dikkatimi çeken bir durum oldu topragı eşeledigimde çıkan bugdayların bazılarında tam filizlenecegi noktada kararmalar var sanırım o tür tohumlar ölmüş
hayırlısı bakalım