bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

3 gündür ara, ara yağmur çiseliyor. yağacak diye umutla bekliyoruz.

bizim burada 3 gündür güneşli ve dışarda sinekler uçuşmaya başladı.milletde boş tarlaya gübre atıyo ,geceleri don oluyo artık nsl etki edr gübre bilmiyom.

Bu sabah güneşli lodos hava vardı sıkıntılı idim . Dün üre atmıştım yağış tahmini vardı, bu gün öğleden sonra yağmur yağdı çok şükür moralim düzeldi.

ankara az yagdı-memlekete güzel yagmış şükür yaradana ...dua edin her yere versin yurdumuza versin siz dua edin rabbim kabul eder...

Tam niyetleniyor yağacak mübarek yağmıyor, bi daha niyetleniyor az bi yağıyor duruveriyor, ne diyelim Rabbim hayırlısından versin rahmetin bereketin.

metoroleji haberlerine inanıp gübre atacaktım atmadım .karla karışık yağmurlu gösteriryodu bizim burayı.
dona cekerse arıya gider gübre diye.ama ne hikmetse günlük güneşlik hava vardı.

meteoroloji dün ve bu gün yağmur söylüyordu ama az bişey dün sabah çiledi yollardaki tozu bile almadı bu günde yağmadı inşaallah yağar...

Bugün inceden inceden yağmur yağıyor çok şükür.Cumartesi üreleri atmıştık iyi geldi bu yağmur tahminimce eritmiştir.Artık köye gidince göreceğiz.