bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

kepirli_ercan link=topic=51339.msg911648#msg911648 date=1408125850' Alıntı:
Sıcaktan zarar gelmez Eskişehir ' de içme suyu sıkıntısı var kaç gündür kalabakta tarla suluyor herhalde ;D
hahahahan kalabak sulama anonim sirketi ;)

şu anda istanbul bahçeşehir cıvarı aşırı rüzgar . zaman zaman fırtına ve yağmur yağıyor 30 dakika oldu .hayırlı rahmetler .

Tekirdag/malkara/hemitkoy

Aksamustu cok ruzgar vardi elektrik telleri koptu sonrada yagmur bastirdi daha yeni geldi elektrikler tredas yetkilileri koyde hala suan yine ruzgar var.

Ankara/ Bala/Üçem.
Bu gun aşırı derece sıcak vardı şu saat oldu hala çok sıcak.Sinekler bayram ediyor. :D

Bizde şiddetli yağmur var dediler ama lokal yağışlar oldu. Hava 2 kez doldu, ikisinde de sıyırdı.

Bugün komik de bir olay oldu.

Çiftliğin 1 km yukarısında ufak bir parça var. Hava yağmadan süreyim, yağmur işlesin dedim. Hızla girdim sürüyorum. Sonuna doğru hava dolmaya başladı. Ha gayret bitireyim diye uğraşırken (hatta o sırada önce Erol Abi, U hemen ardından da Salih aradı, tarlayı bitireyim, öyle laflarız dedim) hava yağmaya başladı.

Bir bindirdi hava. Yastıklamaları atamadım. Tarladan zor çıktım.

Döndüm çiftliğe geldim. (Sadece 1km) Tek damla yok. Çoban motoru çamur içinde gördü. Anlam veremedi. Ne oldu diye diye soruyor:D

Dedim, buraya yağmadı mı?

Düşse düşse 2 damla düşmüştür dediler.

Ödemiş gereli köyü için havalar çok sıcak gidiyor herkes sulamada suan şu seviyeleri inanilmaz hızla düşüyor kuyumuz kurumaya başladı alarm vermeye başlıyor. Sondaj ci kendi kuyusunu duzeltimiyor diye alay ediyoruz kendimizle.
Ödemiş sanayi aynı hava koşulları devam ediyor sıcak havadan ötürü erken puskul cikarma var. Su durumu suan Için iyi.

Şöyle bi dolu dolu yağmur yagsada bi hafta suyu dert etmsek

eeemreee link=topic=51339.msg912224#msg912224 date=1408308618' Alıntı:
Ödemiş gereli köyü için havalar çok sıcak gidiyor herkes sulamada suan şu seviyeleri inanilmaz hızla düşüyor kuyumuz kurumaya başladı alarm vermeye başlıyor. Sondaj ci kendi kuyusunu duzeltimiyor diye alay ediyoruz kendimizle.
Ödemiş sanayi aynı hava koşulları devam ediyor sıcak havadan ötürü erken puskul cikarma var. Su durumu suan Için iyi.

Şöyle bi dolu dolu yağmur yagsada bi hafta suyu dert etmsek
su durumu gerçekten sıkıntı olmaya başladı komşunun suyu kesildi birinin de kesildi kesilecek hayırlısı bakalım nolacak

Nevşehir Yaklaşık 70 Gündür (Birkaç Gün Hariç) Sıcaklıklar 32 33 Derecenin Üstünde Yağış Hiç Yok Denecek Kadar Az Kuyulardaki Sular Bahara Göre 10 Tabanca Düştü Eylülün İlk Haftalarına Yağmur Bekliyoruz Yağmur Yağarsa Diskarrow Çekecez Arazilere .

Antalya resmen yanıyor böyle sıcak görülmedi tarla 8 günde bir su istiyor bu sene su sıkıntısıda var inanin su için her gün kavga oluyo

Nevşehirde Merkeze Ve Köyümüze Hazirandan Beri En Kuvvetli Yağmur Yağdı Aylar Sonra Gece Sıcaklığı 10 Derecenin Altına Düştü Yavaş Yavaş Güz Geldi Diyebiliriz :)