bölgenizde son durum

Ynt: bölgenizde son durum

FEHİM link=topic=51339.msg956433#msg956433 date=1421047268' Alıntı:
şimdide yoğun kar yağışına çevirdi.

Bizim buralara gelir mi acaba :( Bizde de sabahtan beri şiddetli yağmur var, hatta sabah karla karışık yapıyordu, yağmura döndü. Meteorolojiye göre kar görünmüyor buralarda ama, önce Edirne, Kırklareli sonra İstanbul malum :)

Kar az önceye kadar lapa lapaydı şimdi ince ince fırtınayla birlikte yağıyor.Yerleri arabaları kapladı.Okullar öğleden sonra tatil edilmiş.(Tekirdağ merkez)

Şarköy ' ün çevre il ve ilçeler ile tüm ulaşımı an itibari ile kapanmış durumda. Bilginiz olsun.

Az önce çiftliğe giderken trafik çevirdi yol kapalı diye. Çiftliğe gittiğimi söyleyince saldı ama gel gör ki ben çiftliğe çıkamadım. Bi rampayı alamayınca geri döndüm.

SAbah bizde hava lodos ve normal idi saat 9 gibi karayele döndü yağmur hızlandı saat 10 gibi kar başladı çok şiddetli yağdı ama fazla tutmadı ancak kiremitler beyazladı, şu an yağış yok ama hava soğudu .

DeHLiZ link=topic=51339.msg956534#msg956534 date=1421064610' Alıntı:
Desenize MGM yine tutturamadı tahminleri, Yağmur ' u tutturdu ama bak :)

MGM ' nşn lafı ile yola çıkarsan yolda donar ölürsün, bırak ölünü de kimse bulamaz :D

Şaka bi yana alternatif kanalları takip etmek lazım:

1ddc0204b13abbeff312d4149877b1d4.jpg

sebazios link=topic=51339.msg956547#msg956547 date=1421066626' Alıntı:
MGM ' nşn lafı ile yola çıkarsan yolda donar ölürsün, bırak ölünü de kimse bulamaz :D

Şaka bi yana alternatif kanalları takip etmek lazım:

1ddc0204b13abbeff312d4149877b1d4.jpg

www.accuweather.com

www.weather.com

Bir de Twitter üzerinden Gani Müjde ' yi takip etmek lazım :) Adamın bütün tahminleri tutuyor, senarist midir meteoroloji uzmanı mı belli değil :p Daha önce söylemişti, yabancı denizci sitelerini takip ediyormuş, denizcilikle ilgilendiği için sıkça kullanıyormuş, denizciler için hava çok önemli, canları havaya bağlı resmen, o yüzden en iyi tahminleri hep denizciler yapar.

sabah ılık rüzgar yerdeki karı vıcık vıcık etti. öglen güzeş yuzunu gosterınce catılardaki kar şapır şupur aktı. akşam güneş batarken bulgur bulgur donmuş yagmur döküldü. simdi gün kararıyor lapa lapa kar yagıyor :D negüzel anlattım :D

Buralarda bu gün ve dün gece aşırı LODOS vardı. Bu vesileyle soba zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması çağrısını yapıyorum. Özellikle çekmeyen bacalar mutlaka temizlenmeli.

Zira bu durumlarda sobalar geri basar Allah korusun. (Bir komşum odada kalmış hanımı odaya girince farketmiş çok şükür)