Bomba-5 Erkunt :)

Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com

Tam gaz devam :D Arkadaşlar bu Nimet 70 E 4x4 ü kullanma fırsatım oldu. Makina seri 1 de 4 çekerdeyken ne kadar basarsan bas bu pulluka 15 gazı geçmedi. Ve baygın bir gidişi vardı. Ama Takviyeye atınca tabi değişiyor :D ayrıca pulluk hafif yapılı olmasına rağmen yolda 20 gazla giderken motorda esneme aptırıyordu ve hakimiyet zorlaşıyordu.

Ynt: Bomba-5 Erkunt :)

:D tamamen tarafsız gözlemci olarak yorumlarım abi hiç birinden bir gram çıkarım yok :D Makina böyle gitti. Hatta videosu da var :D bayılmadı ama 15 gazı da geçmedi seri 1 de ve ses baygın bir sesti :D bilmem belki erkuntların genel sesi öyledir

:D Lalecim benim :D Agalar GMS marka pulluk zatten özellile pulluğun markasının resmini çektim :) Makina götürüyo ama toprak kumsal bir toprak çok güzel verimli toprak :D hepinize yorumlar için teşekkür ederim. 4 lü 12 numara dönerli GMS marka pulluk

erkunt normal de yuk altında iken devrini artırmakta zorlanır ama.. sen bi debriaja basıp gaz verip ayagını cekseydin kendini toparlardı 18-19 gazla da çekerdin.. tüm siindirli traktörler böledir ama 15 gaz dada canavar gibi asılır.. yolda erkuntu tartan pulluk muadillerini yoldan cıkarır :) erkunt agır malumunuz ve yolda zıplama yapmaz fazla..

Yavuz abi benim videoda var. :D yükleyebilsem onuda yükleyecem. az biraz gaz verdim baktım motor selam vermeye başladı. yol kenarına doğru gidiyodu gazdan çekince toparladı kendini :D sürüm vdeosunda da ben gaz pedalına bastıkça bastım ama çıkmadı :D ama dediğin doğru ben bizim tümocan dada denedim. seri1 de pullukta baygın baygın giderken debriyaja basıp gaza yükleniom devri ayarlıom bıraktığımda o devirde aynen devam ediyo :D

cazgin0020 link=topic=43629.msg403804#msg403804 date=1305881844' Alıntı:
paylaşım için tşkler erkunt 70e o pullugu çektiyse yine iyi daha ne istiyon :D koca donerli pulluk 80 ligin harcı o :)

bizim burda 4 lü dönerliyi 95 lere takarız :D
valtra a95 e 5 li dönerli taktık çekti ama göbegi düştü motorun düşük vites gitti

:D orda takıyolar ya. Bazı yerler çok yapışkan toprağı var. Bazı yerinde kum gibi çok güzel işlemesi olan toprağı var

:D eyvallah genç
Aga Cihan bilederime ne yakışmaz ki :D ufukta bir kubota var