Böyük Çekişme

Ynt: Böyük Çekişme

çekişmeden anlamıyolar tt50 çekince adam dur dedi sonra kendisi önce çekti tt50 kuvvete getiremedi ;) adam sonunda hepsini ..... ;D ;D

Öncelikle mf çektiği için kutluyorum. Ama adil bir çekişme olsaydı berabere kalırlardı diye düşünüyorum. Öncelikle mf önce çekmeye başlamış ve kilide basmış. Ayrıca lastikleri ttye göre daha iyi. İkinci olarak da ttnin lastiklere mıcıra denk geldiği için tutunamamış. Tekrar söylüyorum bu adil bir çekişme olsaydı tt çker demiyorum berabere kalırlardı..

Hukukcu_Efe link=topic=63599.msg714931#msg714931 date=1362694024' Alıntı:
Öncelikle mf çektiği için kutluyorum. Ama adil bir çekişme olsaydı berabere kalırlardı diye düşünüyorum. Öncelikle mf önce çekmeye başlamış ve kilide basmış. Ayrıca lastikleri ttye göre daha iyi. İkinci olarak da ttnin lastiklere mıcıra denk geldiği için tutunamamış. Tekrar söylüyorum bu adil bir çekişme olsaydı tt çker demiyorum berabere kalırlardı..
Aynen

Arkadaşların dediği gibi mf ci uyanıklık yapıp hemen kaldırdı ve durmadı ama tt 50 ilk götürdü mf ci dur deyince durdu adam sonra da mıcıra denk geldi.. Eğer o NH ise iki tane 240 s i çeker adı üstünde NH... ayrıca NH bir yaşam tarzı yaşamayan bilemez....

Cll_ford link=topic=63599.msg714801#msg714801 date=1362685754' Alıntı:
tt plastik oyuncak araba gibi
Tabi canım o yüzden Dünyaca ünlü bir marka oyuncak gibi üretti demi :) Kardeş oda gücüne göre taş gibi traktör NH düşmanlığı yapmayın..