BU ADAMM NE YAPMAYA CALISIYOR SIZ SOYLEYIN???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: BU ADAMM NE YAPMAYA CALISIYOR SIZ SOYLEYIN???

bence erkunt ' un kendini buşekilde ispatlamaya çalışması sonderece yanlış noo*-*- ispatını tarlada pullukta yapsın,yapıyorda zaten bu bize yeterli :D

adam tepeye çıkıp pulukla erkut yazacak her halde

isyankar1985 link=topic=51909.msg528981#msg528981 date=1328452598' Alıntı:
Sitede bu şekilde sağlamlık ölçümü yapan erkunt kullanıcıları vardı. Demek ki traktör bu şekilde göstermek lazımmış. ;D
yorum yok :)

hellboy-07 link=topic=51909.msg528986#msg528986 date=1328452905' Alıntı:
bence erkunt ' un kendini buşekilde ispatlamaya çalışması sonderece yanlış noo*-*- ispatını tarlada pullukta yapsın,yapıyorda zaten bu bize yeterli :D
katılıyorum bende bunu anlatmak ıstıyordum kardes saolasın ;D
kobra47 link=topic=51909.msg528995#msg528995 date=1328453777' Alıntı:
adam tepeye çıkıp pulukla erkut yazacak her halde
zuha-*-s zuha-*-s sanırım kardes

sağlamlık testi de , hep böyle kullansa adam sakatlanır yaw . oynamadık yeri kalmıyo adamın :)

senol_84 link=topic=51909.msg529064#msg529064 date=1328458535' Alıntı:
sağlamlık testi de , hep böyle kullansa adam sakatlanır yaw . oynamadık yeri kalmıyo adamın :)
tam hoplarken adam bı tıp oluyor zaten dalakmı kalır o adamda zuha-*-s zuha-*-s

zaten böle kullansan milletin önünde bişi oolmazda sanayide elinden anahtar düşmez gereğide yook ok-*-s

traktörün içinde garanti kendine ait beş kuruşu yok yada helal parayla almamıştır.

saimbal link=topic=51909.msg529079#msg529079 date=1328460123' Alıntı:
zaten böle kullansan milletin önünde bişi oolmazda sanayide elinden anahtar düşmez gereğide yook ok-*-s
aynen oyle
FEHİM link=topic=51909.msg529152#msg529152 date=1328466759' Alıntı:
traktörün içinde garanti kendine ait beş kuruşu yok yada helal parayla almamıştır.
zaten hangı ınsan kendı malına boyle yapar ??*-s

vidoyu ilk actımda ..ambulans sandım tam surat gelipte oyle durunca ..anlamdığım nokta madem traktör test ediyon o hareketler ne hangi aklı başında insan nadas yaparken traktöre öyle eziyet eder.

yaff ben ne traktore nede ıcındekı adama acırım abi bide bunu yıkayıp cılalayıp satarlarsa asıl bn o adama acırım valla hıc bi traktor bole kullanmayla 2-3 seferde kırılmaz sacma ben goz boyamaca tabı bnı yanlıs anlamasın erkuntcular erkunt asılıcı bı makına yıgıdı oldur hakkını yeme

tümosan 8095 link=topic=51909.msg529264#msg529264 date=1328473793' Alıntı:
vidoyu ilk actımda ..ambulans sandım tam surat gelipte oyle durunca ..anlamdığım nokta madem traktör test ediyon o hareketler ne hangi aklı başında insan nadas yaparken traktöre öyle eziyet eder.
bence gerek yok boyle bir teste ok-*-s
akcaorenli link=topic=51909.msg529322#msg529322 date=1328478078' Alıntı:
yaff ben ne traktore nede ıcındekı adama acırım abi bide bunu yıkayıp cılalayıp satarlarsa asıl bn o adama acırım valla hıc bi traktor bole kullanmayla 2-3 seferde kırılmaz sacma ben goz boyamaca tabı bnı yanlıs anlamasın erkuntcular erkunt asılıcı bı makına yıgıdı oldur hakkını yeme
sanmıyorum erkuntun boyle bısey yapacagını

senol_84 link=topic=51909.msg529064#msg529064 date=1328458535' Alıntı:
dereyi tepeyi sürünce motor iyi cekıyor oluyor :D

dokum kalıtesi on numara.sıtelerde var tumasanla valltra cekısmesınde valtranın ıkıye bolunmesi..tumasının duz yolda gıderken bolunmesi..yeni cıkan fergusonun tarlada andan gecmek ısterken on cekılerinin kopması gibi.varsın yapsınlar.adam saglamlıgına dokum kalıtesıne guvenıyokı yapıyo.bu fabrıkanın test traktoru heralde.kımseyede satmazlar.her fabrıkanın traktor veya dıger araclar deneme yaptıkları aracları yokmu.

Freston link=topic=51909.msg530566#msg530566 date=1328632751' Alıntı:
Sürüyomu 1.29dan başlayan rezillikte tarlamı sürülüyor ?
;D yok sürüyomuş gibi yapıyor zuha-*-s

zerenler42 link=topic=51909.msg530575#msg530575 date=1328633529' Alıntı:
dokum kalıtesi on numara.sıtelerde var tumasanla valltra cekısmesınde valtranın ıkıye bolunmesi..tumasının duz yolda gıderken bolunmesi..yeni cıkan fergusonun tarlada andan gecmek ısterken on cekılerinin kopması gibi.varsın yapsınlar.adam saglamlıgına dokum kalıtesıne guvenıyokı yapıyo.bu fabrıkanın test traktoru heralde.kımseyede satmazlar.her fabrıkanın traktor veya dıger araclar deneme yaptıkları aracları yokmu.
Kubota yı saymadın. :)

bu konu daha önce paylaşılmıştı. motor fabrikanın test motoru heralde. şöförde hüseyin bey.fabrikanın operatörü. bir çok erkunt videosunda da hüseyin bey vardır. bence böle gösteriler iyi.diğer markalarda yapsın.rekabet iyidir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...