BU İLAN HAKKINDAKİ GÖRÜSLERİNİZ ?

Ynt: BU İLAN HAKKINDAKİ GÖRÜSLERİNİZ ?

dogan napalım çifçekeri bizim köyde 4 tane çifçeker war ama onlarında tarlaları büyük biz küçük yerde kullanıcaz çifçeker olucaksada td75 istiyo dedem düşük modelli td75 lerde çekiş probleminin oldugunu duydum

40 lira 2005 model td85d gel burdan alalım sana bu arada 4x4

td yi almam hem 85 hem tek çeker yani yakıtta fazlayakar çekişte azçeker
4x4 deyil onu almadan çift çeker td 65 daha mantıklı bence ..

Kardeş sen Konyalı değil misin? Git tümosan al. tepe tepe kullan. Ben 2005 74-80 dtk yı sattım cam gibi makina 35.700 tl ye. Yada İbrahim abiyi dinle gidin adanaya alın makinayı gelin. 30 bin liralık motorlara 40 bin lira vermek mantıklımı sizce

ibrahim abi bize kabinli model lazm bide para durumu bizim moturu kaça satıcagımıza baglı 20 falan satabilirsek belki olabilir

dogan benimde hoşuma gidiyo tümosanlar ama dedem piyasası düşük diye pek yanaşmıyo nedendir bilmem ama komşu köyde ful tümosan war 1995 den tut 2011 modeline kadar hepsi war

sabah konu kilitli gibi olmuştu msj yazma yeri yoktu ama kilit işaretide yoktu burayada gevurlarmı bastı sabah ? :) bnm konuyu temelli sildilerde

Sinan kardeş Tümosan ucuz diyorsunda gidip o paraya tek çeker motor mu almak daha mantıklı çifçeker mi? Bana konyadan bir galerici belki 5 kere aradı, araya başkalarını soktu sırf bizim motoru 35.500 tl ye almak için. Çamurdan olsun tümosan olsun dedi. Sen tümo aldın mı orada satıyorum de 10 tane anında müşteri çıkar

sinan1 link=topic=49354.msg487051#msg487051 date=1323615203' Alıntı:
ibrahim abi bize kabinli model lazm bide para durumu bizim moturu kaça satıcagımıza baglı 20 falan satabilirsek belki olabilir
motorunu orda sat alacagını burda al derim

sinan1 link=topic=49354.msg487245#msg487245 date=1323623976' Alıntı:
ibrahim abi senin dedigin td85 kabinlimi turbosu warmı ?
turbo var kabin noo-*-s