BU KEZ ÇABUK FARKETTİM :)

Ynt: BU KEZ ÇABUK FARKETTİM :)

sebazios link=topic=77486.msg916320#msg916320 date=1409775675' Alıntı:
Bular 'ısınma turu' diyecektin..

http://i.imgur.com/cmLonlC.gif

Neyse. Güldük bitti.

Abi kamayı taktığın yuvarlak demirlere (şase ile kolların birleştiği yere) 1 tane altına, bir taned de üstüne 10 mm ' lik uçla 2 delik açıyorsun. O deliklere 17 ' lik birer tane cıvata-somun atıp sıkıyorsun.

1-) Hem bir daha düşmüyor. (10 ' lu akrabot ile böyle baş ediyoruz :) )
2-) Hem de ağır otta aktobat sağa sola salınım yapmadığı için daha nizami namlular yapabiliyorsun. (Yığma yapmıyor yada azaltıyor)

Fırsat bulunca resmini çeker koyarım.
dediğini anladım yılmaz yanlız o civata yerlerinin oval olması lazımdı ki sağa sola hareket etsin..
onuda uğraşmak istemedim. ve sonuç bu .. :)
abdil link=topic=77486.msg916323#msg916323 date=1409776222' Alıntı:
o degilde eve nasıl çektin abi :)
köy yakındı römorkla attık üzerine getirdik.

akrokral link=topic=77486.msg916319#msg916319 date=1409775440' Alıntı:
buna nası gülmeyelim şimdi abi zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s sana ön hidrolik şart ekipman gözünün önünde olur hiç olmazsa zuha-*-s
böyle bişey diyosun herhalde..

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=77486.msg916329#msg916329 date=1409777242' Alıntı:
dediğini anladım yılmaz yanlız o civata yerlerinin oval olması lazımdı ki sağa sola hareket etsin..
onuda uğraşmak istemedim. ve sonuç bu .. :)köy yakındı römorkla attık üzerine getirdik.
böyle bişey diyosun herhalde..

Son cevap güzeldi :)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=77486.msg916296#msg916296 date=1409769370' Alıntı:
erkan boğazının dip tarafından koptu..
her iki arıza da aynı yerden boğazının dibinden koparak oldu..
her iki olayda aynı muhitte meydana geldi..
bir daha ki sene oradan geçerken önlem alacam :)

Bence orada yatır falan var. Sen geçerken bir dua et oradan...:D

alipasalierkan link=topic=77486.msg916525#msg916525 date=1409855454' Alıntı:
Bence orada yatır falan var. Sen geçerken bir dua et oradan...:D
öyle olsun ama gene düşerse tırmıkta gözü var demektir..
ve ben deutzdan iner bağıra bağıra kaçarım ;D

Gözümün önünde canlandı herşey :D. Traktör rahat gidince insan seviniyor gerçekten ama arkayı dönüp boş gittiğini görünce büyük hayal kırıklığı olmuştur :D.

Bu sene bayır yukarı bir tırmık çektim komşunun mf 135 ' i ile traktör zıplaya zıplaya beni haşat etti. Bir de koltuğun süngeri yoktu, o iyice mahvetti :D.

O tırmık Deutz ' u tutuyor mu Yusuf Abi? :D

Tırmık varken rahat gidemiyor mı hakikaten.

Aboovv!

Çok vahim ya.

Diyecek birşey bulamıyorum. Kelimeler boğazımda düğümleniyor..

bizim burda geçen sene ekin ekerken buranın köyünden bi dayımız var damadıyla ekin ekerken damadında fendt
var ondada tümo 82-80 bizimki mibzeri doldurdular sanıyo başlıyo ekmeye damadı diyo daha rkini koymadım niye ekiyor diye neyse tarlayı bitiriyo geliyo damadı baba arkaya bişi koyduk mu diyo koymadıgını anlayınca bi daha dönüyor aynı tarlayı bide hızlı ekiyo biz 1,5 veya düz 1 le ekerken o seri 2 de ekiyo babam anlattı evde koptuyduk

sebazios link=topic=77486.msg916643#msg916643 date=1409867519' Alıntı:
O tırmık Deutz ' u tutuyor mu Yusuf Abi? :D

Tırmık varken rahat gidemiyor mı hakikaten.

Aboovv!

Çok vahim ya.

Diyecek birşey bulamıyorum. Kelimeler boğazımda düğümleniyor..
yılmazzz ZZz. . sen o 25lik kuboyu binmiştin senle iyi uğramıştım şimdi intikam aliyon demi .... ;D

ibrahim arık link=topic=77486.msg916261#msg916261 date=1409763720' Alıntı:
böyle bir olayda burda oldu eskiden gece sürgü çekiyo oglan babasıda kenarda oturyo tarla yarıya yaklaşıyo kenara yakın ışıkta bi sürgü görüyo yaklaşıyo traktörü durdurup babasını çagırıyo baba koş koş bi tapan buldum adamda hırım hışım geliyo bu kimin lan diyolar tozdan rek yok bilemiyorlar sonra motora takıp kenara sürükleyelim diyerek arkaya baksalar ki alet kendilerinde yok zuha-*-s zuha-*-s gece boş boş dön allah dön
Buna benzer olay dedemde olmuş.Şimdi Dedem bizim kuzen okuldayken takmış tırmıkları gitmiş bir tarlayı tırmıklamaya.arkadan kuzen gitmiş tarlaya baktıysa ne görsün ; dedem 60-56 ile tırmıklar havada dönüp duruyomuş zuha-*-s bizimki dedemi durdurmuş ne yapıyon harman mı yapcaz buraya tırmıklar havada dönüp duruyon demiş meğer dedem tarlanın bir yerinde tırmıkları kaldırmış indirmeyi unutmuş ;D

bu sene tarla da saman yapıyorum dayım geldi bu tırmık ile yol pozisyonunda o tarla nin bir basinda bende diğer başında uzunluk 500 mt yol pozisyonundan tarla konumuna almamış daha doğrusu bilmiyor aşağı yanıma geldi dedi bu niye toplamiyor ben o anda koptum zaten gülmekten gözlerimden yaş geldi sonra tarla konumuna aldım toplamaya başlayınca dayımın hoşuna gitti :)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=77486.msg916713#msg916713 date=1409918770' Alıntı:
yılmazzz ZZz. . sen o 25lik kuboyu binmiştin senle iyi uğramıştım şimdi intikam aliyon demi .... ;D

Abi o değil de sana asıl helikopter tırmık lazım.

Yalnız Deutz 'çevirebilir mi' emin değilim.

25 ' lik Kubota ' dan biliyorum. O da senin Deutz gibi 4 ' lü akrobatı 'zarla zorla' çekiyordu ama helikopter yemedi. Çevirdi ama hidrolikleri kaldırmadı.

Güçsüz motor zormuş valla..

İİİNNNTİİİİİİKAAAAAAAAMMMMMM !...

Bugün pislik yapmak için uyandınız demi..
Barış efendi....
Yılmaz sen o kuboya gübre serpmeyi takmıştın yaaa..
peki yokuş aşağı üzerine kapansaydı..
sen çıkardın ama kuboyuda bulamazdılar..
sordukları zaman huninin altındamı diyecektin.. hııı ;D

Barış UZEL link=topic=77486.msg916805#msg916805 date=1409944745' Alıntı:
Kusura bakma ama Hunharca güldüm abi ;D ;D ;D Seni görenler aralarında ne konuştu onu çok merak ediyorum :D

Valla izleyenlerin de işi zor.

Şimdi Yusuf Abi ' nin ilginç ilginç icatları/ icraatları var. Adamların, 'bu yine birşeyler planlıyordur' diye anlam vermeye çalıştıklarına eminim :D