BU VİTES NİYE GEÇMİYOR :)

BUGÜN ÇEKTİM BAKTIM VİTESLERİ KARIŞTIRIYOR TRAKTÖR ÇALIŞTIRIRKENDE YAPMAZ İNŞALLAH

Ynt: BU VİTES NİYE GEÇMİYOR :)

:D Güzel Yakalamışsınız...

Kediler de Durmuyor Artık, Hep Bişeylerle Uğraşma Çabasındalar... Geçen Gün Bende Garajda Motorların Antifrizlerini Tamamlarken Geldi Yanıma Litreyle Oynuyor :)

acemi şöförden ne bekleye bilirsin?(kedi için)
şaka bir yana viteslerin altındaki aylar aşınmış veya vites kolunun altında biryay var o yıpranmış olabilir.evet çalışırkende başına iş alabilirsin .şimdiden baktır derim. işten anlıyorsan da anahtar takımını yanından ayırma derim.

Vites kolunun ucu asindigi icinde yapiyor onceden bizim 265 ligin hep vitesleri karisirdi 27 anahtar ve levye motordan eksik olmazdi.vites kolu ya degisir yada tornacida doldurulur.

omerfarukkoc link=topic=72508.msg841141#msg841141 date=1391620308' Alıntı:
:D Güzel Yakalamışsınız...

Kediler de Durmuyor Artık, Hep Bişeylerle Uğraşma Çabasındalar... Geçen Gün Bende Garajda Motorların Antifrizlerini Tamamlarken Geldi Yanıma Litreyle Oynuyor :)
mart yaklaşıyor beyler hoş karşılayıverin gari ;D

çırak yetiştir kendine sen olmadığın zamanlar kullansın oho-*s

Benim köpek de aynı havada.Ne zaman ben insem,hemen kendi geçiyor koltuğa,Allahtan PS teknolojisine henüz alışamadı :D