Mustafa kardeşim dönüme 27 kg buğday 22 kg dap 45kg 26 can gübre atim geniş yaprak ilaci atim 115 dönüm toplam 46750 kg buğday verim aldim tohum tasaconun maasterali çéşidi kurudada suludada verim yüksektir.Bereketli olsun abi . Dönüme kaç kg attın tohum ve gübre? Verim ne aldin
Mustafa kardeşim dönüme 27 kg buğday 22 kg dap 45kg 26 can gübre atim geniş yaprak ilaci atim ve pas ilaci 115 dönüm toplam 46750 kg buğday verim aldim tohum tasaconun maasterali çéşidi kurudada suludada verim yüksektir.
Teşekürler abi maşallah bereketli olsuMustafa kardeşim dönüme 27 kg buğday 22 kg dap 45kg 26 can gübre atim geniş yaprak ilaci atim 115 dönüm toplam 46750 kg buğday verim aldim tohum tasaconun maasterali çéşidi kurudada suludada verim yüksektir.
Mustafa kardeşim dönüme 27 kg buğday 22 kg dap 45kg 26 can gübre atim geniş yaprak ilaci atim 115 dönüm toplam 46750 kg buğday verim aldim tohum tasaconun maasterali çéşidi kurudada suludada verim yüksektir.
Bizler artik dönüm de kaç kg verdi hesabi yapiyoruz [emoji4] eskiden 1 kaçtiMaşallah.. Yanlış hesaplamadıysam eğer 1'e 15 vermiş oluyor.. Bereketli olsun..
Eyvallah cemal kardeşim.Bereketli olsun
Bu sene aşiri yağiş ve mayin sonu aşiri yağiş taneyi zayıflattıBereketli olsun inşallah bizde bi sıkıntı olmadan biçebiliriz
Bu buğdayın yapısını mi böyle acaba zayıf yani dolgun değil gibi duruyor
Mustafa kardeşim dönüme 27 kg buğday 22 kg dap 45kg 26 can gübre atim geniş yaprak ilaci atim 115 dönüm toplam 46750 kg buğday verim aldim tohum tasaconun maasterali çéşidi kurudada suludada verim yüksektir.
Bu yazdiğim listede iş gücü hesaplanmamiş ayrica arazi kendimizin şartlar değişebiliyorBereketli olsun inşallah.
Hocam 115 dönüm için toplam gideriniz ne oldu? Ne kadar gelir sağladınız? Çiftçilik bitti, para getirmiyor gibi muhabbetleri son dönemlerde çok duyduğumuz için açıkcası merak ettim gerçekten öyle mi? Merakımızı giderirseniz memnun olurum.
Allah bereket versin güzel para kalmış bence güle güle harcayınBu yazdiğim listede iş gücü hesaplanmamiş ayrica arazi kendimizin şartlar değişebiliyor Ekli dosyayı görüntüle 39536
Cümlemizin inşallah.Allah bereket versin güzel para kalmış bence güle güle harcayın
Bu yazdiğim listede iş gücü hesaplanmamiş ayrica arazi kendimizin şartlar değişebiliyor Ekli dosyayı görüntüle 39536
Durum budur hepsi peşin alinmiş kendin arazimizDoğru mu anladım, teyit etmek için tekrar sorayım.
116 dönüm için;
25805 tl (mazot,ilaç,gübre vs.) gider + işçi giderleri
46750 kg verim x 1,6 tl = 74800 tl gelir elde ettiniz
Doğru mu anladım?