Buğdaya soğuk vurdu ne yapmalıyım?

Yoğun kar yağışından dolayı buğdaylarımıza soğuk vurdu ve sarardı.Toparlaması için ne kullanmam gerek arkadaşlar?

Ynt: Buğdaya soğuk vurdu ne yapmalıyım?

Moralini Bozmak İstememde Bi Soğuk Alma Olayı Varsa O Ekinden Bir Şey Bekleme Gecen Sene 31 Mart ' ta Başımıza Geldi Nisanda Ekin Tarlalarınıda Sürdük.

Hayırlısı Allah ' tan .buğdayın şuanki durumu ne halde .yani boy vs olarak.eğer tazeyse daha zmn var inşallah en az kayıpla kurtulur.

Topraktan istediğini alamıyor gibi geldi bana bu nedenle yapraktan besleme yapmayı düşünüyorum.20.20.20 toz gübre atıcam

Korkulacak bır şey yok yapraklar düzelir imkanin varsa bir 10kg 33 gübre at Allah ın izniyle düzelir

101b1smarch link=topic=82868.msg986986#msg986986 date=1427531827' Alıntı:
İz element dediğin hakıınfa biraz bilgi verir misiniz?
çinko,demir,mangan,bakır,molibden gibi maddelere iz element denir.Güvenilir bir firmanın combi şeklindeki ürününü almanızı tavsiye ederim.
İlave olarak topraktan %33 amonyum nitrat takviyesi yapmanız çok iyi olacaktır.

Kardeş kaç dereceye kadar soğuk olduki 30cm buğdayı vurdu diyoosun.Tarlan su kesmiştir fazla yağış ve çok kar yadığında oluyor.Benim arpalarımda sararma oldu üre gübresini verdim ardından yine kar yağmur hep yağdı bazı yerler yine fazla sudan sararık.Güneşle beraber o sarılıkları atacaktır korkma.Bu şekildemi bir sararıklık var benim açtığım konu.http://www.trakkulup.net/hububat-bi...-eksikligimi-var-resimli/msg965365/#msg965365