Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mevsim yağışları iyi buğday kuraklığa ezilmiyo,,gübre ve ilaçlamayıda yeri ve zamanında atınca oluyo,,Allah ım daha çok versin tarımla uğraşan kardeşlerimin hepsine,,
dönüm derken bizim buranın dönümü 2500 metre kare 1 dönüm 1 dekar dersek daha doğru olur bizde dekardan 600 kg ile 350 kg arası değişiyor sulu arazi buralar
sen konyalımısın ozaman içeri çumra çumrayı duymuşundur pancarda bugdayda vede fasülyede konyanın candamarı bi şüphen varsa gel hasat zamanı kendin şahit ol olaya bizim burda kırac arazi yoktur allaha cok şükür heryerde suyumuz sontajlarımız vardır
kardes cumraya eyvallah onunda bı pancarı kasınhanının havucu kaldı bugday daha genıs olan cıhanbeylıde daha fazla ıstatıskler boyle dıyor hem cumra gecıt bolgesınde yagısı bızden cok cok fazla olur cumra ısmıl kasınhan baya tarımda bızden onde oldugunu ınkar etmıyorum
yaa ben sana inkar ediyosun demedim sen nereliydin hemşeriyiz herhalde böyle giderse cumranın pancarınıda bitirecekler gibi valla ben ne yapıyorum biliyomusun bise ekein ekiyorum tarlalara diyersene kaşınhanlı arkadaşlara havuça içara veriyorum tatlı para veriyolar başka bişi ekmiyorum