Geçmiş olsunMALESEF FIRTINALI YAĞMURDA BUGDAYLARIM YATTI...GEÇ EKMİŞTİM CICEKTEN DUSELI BIR HAFTA OLMUSTU HEP GUCLU YERLER YATMIS.Ekli dosyayı görüntüle 48392Ekli dosyayı görüntüle 48393Ekli dosyayı görüntüle 48394Ekli dosyayı görüntüle 48395Ekli dosyayı görüntüle 48396Ekli dosyayı görüntüle 48397Ekli dosyayı görüntüle 48398.
BUNDAN SONRA NE OLUR NE YAPILIR BİLMEM. .
Geçmiş olsun.MALESEF FIRTINALI YAĞMURDA BUGDAYLARIM YATTI...GEÇ EKMİŞTİM CICEKTEN DUSELI BIR HAFTA OLMUSTU HEP GUCLU YERLER YATMIS.Ekli dosyayı görüntüle 48392Ekli dosyayı görüntüle 48393Ekli dosyayı görüntüle 48394Ekli dosyayı görüntüle 48395Ekli dosyayı görüntüle 48396Ekli dosyayı görüntüle 48397Ekli dosyayı görüntüle 48398.
BUNDAN SONRA NE OLUR NE YAPILIR BİLMEM. .
Tarla biraz taşlı yerleri var yine de aparat iş yapar miBizim burada biçerdöver lerin tablosunun altına yerdeki buğday i alması için bir aparat takıyorlar
En fazla benimkinde var..yuzde 30 oraninda...hatta cevremde hiç yatmayan var ..en fazla yatan da yüzde 10 var..Gecmis olsun herkeste mi var
Sağol mahmut kardeşim. ..Geçmiş olsun abi kadirli tarafında çoğu yatmış hep bizim burda yok gibi görmedim daha ben, biçen adam iyice sıfırdan alırsa sorun olmaz gibi
Ben görmedim geçen yıl bizim arkadaşın bütün buğdayı yattı demirden şiş tarzı buğday i kaldırmak için yapmışlar yerde hiç kalmamış tabla üstten gidiyor alttaki demirler de buğday kaldırıyor dedi belki bicerci arkadaş varsa daha iyi bilirTarla biraz taşlı yerleri var yine de aparat iş yapar mi
Amin sagolasin kardeşim. Peki dane doldurmada olsun.dane yapısında olsun negatif etki görüyor musunuzKardeş Geçmiş olsun diyeyim de bizim buralarda hep oyle,bicerci isini iyi yaparsa sikinti olmaz...
Allah ağız tadıyla yedirsin....
Sağolun..her sey tecrube tabi..bunları dikkate almak gerekir. Çok teşekkürlerGeçmiş olsun
İyi bir bicerci iyi bir operatör hic birşey bırakmaz yerde
Tablanın üzerinde dönen biz keleve deriz onun mesafesini devirini iyi ayarlayınca yerdeki yatiği tarak gibi tarayip kaldırır ve çeker tablaya
Tabi iyi operatör ister
Hava kurak giderse belirgin birtane zayıflığı olur.Hava ılımlı gider,sararma yavaş olursa tane zayıflığını belli etmez.Pas ilacı atmismiydin?Amin sagolasin kardeşim. Peki dane doldurmada olsun.dane yapısında olsun negatif etki görüyor musunuz