Bugün Anayurtlu'nun DOĞUM GÜNÜ :))

Madem sitede böyle bi etkinlik patladı gitti birde benden olsun. :D
Tanıştığım ilk trakkulup arkadaşım :D Nice uzun bereketli, sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar geçirmen dileğiyle [size=12pt]İYİKİ DOĞDUN[/size] anlş-*s
:)

Ynt: Bugün Anayurtlu'nun DOĞUM GÜNÜ :))

Eyvallah Fatih siteyede taşıdın ya la :D

nailyetek link=topic=60119.msg653093#msg653093 date=1353710775' Alıntı:
Bir yaş daha ihtiyarladın Barış, nice MF li ve mutlu senelere.
bi yaştan bişey olmaz be abi :D 2008 den beri MF siz kaldık o nası olcak :D

karakimseli link=topic=60119.msg653094#msg653094 date=1353710802' Alıntı:
Doğum günün kutlu olsun ,nice mutlu yıllara ...

teşekkürler ;)

anayurtlu link=topic=60119.msg653100#msg653100 date=1353711466' Alıntı:
Eyvallah Fatih siteyede taşıdın ya la :D
bi yaştan bişey olmaz be abi :D 2008 den beri MF siz kaldık o nası olcak :D

teşekkürler ;)
:D ne demek aga :D duyduk duymadık demeyelim herkeze bildirelim :D herzaman olmaz böyle. yılda bi sefer öpte başına koy :D

Dogum gunun kutlu olsun hacim. Bosver bee mf de neymis.. Patinajdan gozumun onunu goremedim. Tumosanci kardesimsin :)

barış doğum günün kulu olsun .nice mutlu senelere kardeşim

çak***s tkm-*-s past-*-s tkm-*-s çak***s çiç-*0 klb-*-s qw-*-s dns-*-s de--*-s ıslı-*- arab-*-* tkm-*-s tkm-*-s art-*-* oov-*s bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa çal-*-s çal-*-s çal-*-s çal-*-s top-*-s top-*-s pep-*-s pep-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s bıy-*s bıy-*s ar-*-s ar-*-s ar-*-s past-*-s past-*-s past-*-s past-*-s past-*-s çak***s çak***s bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa muhaa*-*- muhaa*-*- muhaa*-*-

Nice yıllara doğum gunun kutlu olsun ;)

Bilader kusura bakma kötü zamana denk geldi göremedim malum bu işler facebook tarafından takip ediliyor :D doğum günün kutlu olsun nice senelere

Herkese çooook teşekkürler inş hep beraber nice mutlu yıllara ;)

Çağrı link=topic=60119.msg653963#msg653963 date=1353891663' Alıntı:
Bilader kusura bakma kötü zamana denk geldi göremedim malum bu işler facebook tarafından takip ediliyor :D doğum günün kutlu olsun nice senelere

Bilader ne kusuru be kusurunun... diye bi hikaye vardır bilirmisin ;) Facebookta olmasa doğum günlerini kim hatırlar ben bile kendi doğum günümü unutuyom :D neyse bu kutlamayı yaz bi kenara bi gece şeyse şey ederiz iç-*-* ok-*-s

bende görmedim kusura bakma geçmiş doğum günün kutlu olsun