Bizim burda tokat ta sadece arpa bugday yulaf ve pancar yetiştiriyoruzbulunduğunuz yerde tarların dekar başına kirası ne kadar?
özellikle denizli/çivril bölgesinde ki tarlaların icar fiyatlarını merak etmekteyim. çivril yöresinden arkadaşlar fikir verirse sevinirim.
topram ne yetişiyor bu tarlada 200tl dönümü kuru tarımda nasıl para kazanıyorsunuz uzunkoprüde 50tlden kiralıyoruz 500kg ort buğday biçiyoruz bence siz tarla sahibine çalışiyorsunuz !Edirne ortakçı köyü susuz tarım 200 lira 1000 metrekaresi
Toprağım belki sizlere abartı gelebilir ama merak eden köy yerlerinin kaça gittiğini ve bölgedeki fiyatı sorabilir. Bölgedeki tarlalar çok verimli 600-700 kilo buğday altı alan olmadı artı ayçiçektede 270-280 altı alan yok bi kere yağış aldımı tavınj vermeyen kara toprak araziler. Hal öylede olsa ben icarla yer işlemiyorum bence 200 lira yine fazla tarla sahibini zengin etmek geliyor banada senin gbi hakkı 150-170 arasıdır benim görüşümtopram ne yetişiyor bu tarlada 200tl dönümü kuru tarımda nasıl para kazanıyorsunuz uzunkoprüde 50tlden kiralıyoruz 500kg ort buğday biçiyoruz bence siz tarla sahibine çalışiyorsunuz !