Gözlerimiz eksik olan her arkadaşımızı aradı , herkesin yeri farklıArkadaşlar bu seneeki buluşmaya gelemedigim için cok ama cok özür diliyorum, elimde olmayan neden lerden dolayı gelemedim tekrar tekrar özür dilerim hepinizden,
Teşekkür ederim abi sagolsın inşallah bundan sonraki lerde görüşürüz abiGözlerimiz eksik olan her arkadaşımızı aradı , herkesin yeri farklı
İnşallah haci abibir yıl sonra antalyada buluşuruz.
kendini üzme.
selamlar.
Ben Erzurum yada Erzincan diyorum , turistik doğu ekspresiylen yataklı vagonda gidelim sitecebir yıl sonra antalyada buluşuruz.
kendini üzme.
selamlar.
Keşke bir bahane olsada oraları girebilsek bir zaman bulup , cennet vatanın her taşının altında bir hikaye gizli , her karış toprağında farkli alın teri varDoğu anadolu tarafında da yapılması gerekir. O zaman katılabiliriz.
Ben bu akşam programı izleyince duygulandım. Forumda hep tarım konuştuğumuz arkadaşların yüzlerini görmek beni sevindirdi. Ama katılamadığım için buruk bir sevinç yaşadım.Keşke bir bahane olsada oraları girebilsek bir zaman bulup , cennet vatanın her taşının altında bir hikaye gizli , her karış toprağında farkli alın teri var
Gözünü seveyim ben Bi kere çıktım Nemrut a pötürge yolundan o yoldan daha çıkmam. Adıyaman tarafından nasıl bilmiyorum ama çok bakımsız kalmış tı son çıktığımda 3 sene önceydiMaddi durumum el verseydi, Adıyaman'da en az 100 kişilik bir konaklama ve toplanma yeri hazırlardım. Açık bir müze olan ilçemde sizleri gezdirir ve en sonunda da nemrut dağına çıkardık, ordan güneşi izlerdik. Ama birgün durumum müsait olursa bu sözümün arkasındayım.
Yalnız nemrut dağına çıkmak için yazın gelmek gerekir.
Aslında diğer yoldan da gidebilirdiniz. Evet yolu biraz maceralıdır.Gözünü seveyim ben Bi kere çıktım Nemrut a pötürge yolundan o yoldan daha çıkmam. Adıyaman tarafından nasıl bilmiyorum ama çok bakımsız kalmış tı son çıktığımda 3 sene önceydi
Ben Erzurum yada Erzincan diyorum , turistik doğu ekspresiylen yataklı vagonda gidelim sitecegüzel bir yol hikayesi ve bulusma olur , Trakkulup Treni koyarız adını
![]()
eğer gerçekten bunu istiyorsanız.Doğu anadolu tarafında da yapılması gerekir. O zaman katılabiliriz.
Benim hayallerimden biri bu , bakalım inşallah ileride kısmet olureğer gerçekten bunu istiyorsanız.
çok mutlu olurum.
değişiklik olur.
sizi çok gezdiririm![]()
Geleneksel buluşma dışında bi Doğu Anadolu buluşması da iyi olabilir abi. Epeyidir benim aklımda. Grupta doğu ve güneydoğu dan birçok arkadaş var. Trakya buluşması tarzında bi buluşma düzenlenebilir.eğer gerçekten bunu istiyorsanız.
çok mutlu olurum.
değişiklik olur.
sizi çok gezdiririm![]()