BURALAR BEYAZABURÜNDÜ

Ynt: BURALAR BEYAZABURÜNDÜ

Aksaray da kara kavuştu şükür rahmet bereket demek
yıl bereketli olur inşAllah tüm çiftçilerimize.

Eline saglik. Emmimde süper sormus. Garlari norecaangiz laaaa. Abi yildizeline dogru üfleyin o karli bulutlari biraz. Bizim oralarda ekini ayaz sapsari etmis. 500 dönümden cok umutluydum ama biraz azaldi sahsen. Merdaneyle canlandirmaya calisacaz bakalim. Insallah yazin yagmur yeterince yagarda ordan kurtaririz.....

Ben samsundayım. bu sene kara hasret kaldık...yağmur yağıyor çok şükür.sizin oralar güzelmiş....her kar tanesini bir MELEK indirirmiş yeryüzüne bir dahada hiçbir zaman inmezmiş diyorlar. Allah ' ın niğmeti, bereketi işte....

Bestepeli58 link=topic=38670.msg332051#msg332051 date=1296312595' Alıntı:
Eline sağlık abi sivasta da 20 cm yi geçti
La gardas seninki sivasta bizim memleket sivas daaalmi. Bi yagar gibi olmus dün kesmis. Valla 2006 daki -38 dereceyi özler olduk. O seneyi hic unutmam. 2 günlügüne sivasa geldim, sabah bi kalktip yol kapali. Bir hafta mahsur kaldim köyde. Yol acildi bu seferde ucaklarda inius kalkis sorunu cikti. 10 gün tatil yaptimdi.

arkadaşlar şuan halen yağmakta maşşallah bu yıldan ümitliyiz bundan öncede 2 gün yağmur yağdı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilgilerinden dolayı

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt